Ηλεία Ποδόσφαιρο

Σ.Δ.Π. Ηλείας: Την ερχόμενη Δευτέρα τιμά τα 50 χρόνια (1969 – 2019) ζωής του

Ακούστε το άρθρο
  • Βραβεύει κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου και όχι μόνο!

Την ερχόμενη  Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 7μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, θα πραγματοποιηθεί η επετειακή εκδήλωση του Σ.Δ.Π.Η. για τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Μια εκδήλωση την οποία  συνδιοργανώνουν, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηλείας, η Π.Ε. Ηλείας και ο Δήμος Πύργου: Με την ευκαιρία αυτή χθες το μεσημέρι  , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, δόθηκε  συνέντευξη Τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Νικόλαο Κοροβέση, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών – Ψηφιακής Σύγκλισης -Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πύργου, κ. Δημήτριο Μεσσαλά,  και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηλείας, κ. Σπύρο Βασιλείου, αναφορικά  με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: « Ο Σ.Δ.Π.Η. έχει  μέλλον και εμείς τον στηρίζουμε»!

«Η  Π.Ε. Ηλείας και φυσικά η Περιφέρεια  Δυτ. Ελλάδας, ήταν αδύνατον να λείψει από μια τέτοια εκδήλωση! Άλλωστε  αυτό ήταν απαίτηση και του Περιφερειάρχη μας, κ. Νεκτ. Φαρμάκη!  Έτσι και εγώ  συνέβαλα  στην διοργάνωση  αυτής της εκδήλωσης, γιατί ο Σ.Δ.Π. Ηλέιας αξίζει! Έχει άλλωστε 50 χρόνια ζωής,  και έχει μέλλον  και εμείς  τον στηρίζουμε, και καλούμε  όλους την ερχόμενη Δευτέρα να τον τιμήσουν με την παρουσία τους . »!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΕΣΣΑΛΑΣ: «Η  νέα Δημοτική αρχή στηρίζει τις αθλητικές  δράσεις»! 

«Η  νέα Δημοτική  αρχή στηρίζει  τις αθλητικές δράσεις , και σε κάθε τέτοια  πρωτοβουλία  είναι παρών! Έτσι λοιπόν στηρίζουμε  και το Σ.Δ.Π. Ηλείας  στην εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας.  Θέλουμε  να αναδείξουμε  αυτές της δράσεις!   Και  για αυτό  συνδιοργανώνουμε  αυτή την εκδήλωση!  Ο Σ.Δ.Π.Η.  άλλωστε, είναι μέρος του «βασιλιά»  των σπορ,  που είναι το ποδόσφαιρο! Τόσο ο Δήμαρχος  του οποίου σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του( καθώς βρίσκεται στην Αθήνα), όσο και εγώ, καλούμε  όλους  στην εκδήλωση της  Δευτέρας, ώστε να του δώσουμε δύναμη  να συνεχίσει!».

ΣΠΥΡΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Τιμούμε όλους όσους πρόσφεραν στην κοινωνία μας»!

«Φέτος  ο σύνδεσμος  συμπληρώνει  50 χρόνια  λειτουργίας(1969 – 2019), και έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην διοργανώσουμε μια τέτοια  εκδήλωση!  Ευχαριστούμε  τόσο  το Δήμο Πύργου, όσο και την Π.Ε. Ηλείας  που στηρίζει αυτή την προσπάθεια μας,  και επίσης  ευχαριστούμε το Δήμο Πύργου, για τη στέγαση του συνδέσμου εδώ και κάποια χρόνια στη Δημ. Στ. Πύργου!  Το Δ.Σ. του συνδέσμου αποφάσισε ομόφωνα μα τιμήσει κάποιους ανθρώπους , που πέρα από τα γήπεδα,  έχουν  προσφέρει και στην κοινωνία μας!

Έτσι  θα τιμηθούν:

  • Οι ιδρυτές του Σ.Δ.Π.Η. 🙁 Δάρας Σάκης , Λαμπρόπουλος Νίκος)
  • Οι Διαιτητές της Α΄ εθνικής:(Κουτρουλής  Δημήτρης , Αστερής  Γιωργος και Λαμπρόπουλος Μάριος). 
  • Επιστήμονες – Ιατροί: (Δημητρόπουλος Βαγγέλης)
  • Σιαχάμη Βασιλική: (ως  η μοναδική γυναίκα  που έπαιξε  στα Εθνικά Πρωταθλήματα – Γ΄ εθνική)
  • Ιερείς: (Καραγιάννης Ιωάννης)
  • Βουλευτές – Δήμαρχοι – Αντιδήμαρχοι – Πρόεδροι Δημοτικού Συμβουλίου:( Μαρίνος Ανδρέας, Παπαδόπουλος Βασίλειος, Κρανίτης Δημήτριος)
  • Τσάμης Παύλος:(ως προϊστάμενος  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  και Σχολικός  Σύμβουλος).
  • Σταυρόπουλος Σάκης: (ως ο καλύτερος  παράγοντας της Ηλείας  και αναμορφωτής του Ηλειακού Ποδοσφαίρου)
  • Δημόπουλος Χρήστος 🙁 ως ο καλύτερος Ηλείος  ποδοσφαιριστής  Α΄ εθνικής  και Διεθνής με την Εθνική Ελλάδας)
  • Μιχαλόπουλος Ιωάννης : (ως  καλύτερος  Ηλείος προπονητής  ποδοσφαίρου)
  • Αναστασόπουλος Άγγελος, Δημουλιάς Λεωνίδας, Πατσούρης Διονύσιος, και Κατσώλης Παναγιώτης, ως οι μακροβιότεροι παράγοντες του Ηλειακού ποδοσφαίρου,  και φίλοι της Διαιτησίας!
  • Προσκλήσεις θα σταλούν στον  πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο Ευάγγελο, στον πρόεδρο της Ο.Δ.Π.Ε. κ. Καραμάνη Ηλία, στον πρόεδρο της Π.Α.Κ. Ηλείας κ. Πέτρο Μπηλιώνη, και στον Σύνδεσμο Προπονητών  Ποδοσφαίρου Ηλείας!
  • Τέλος ο  κορυφαίος   Δημοσιογράφος  σε  θέματα  Διαιτησίας κ. Βαγγέλης   Δουκάκος !

 

Όλη η επικαιρότητα