Αθλητισμός

Σ. Βασίλιεβιτς: «Δύσκολο το έργο μας με Πανιώνιο»

koroivos_panionios.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε ο πολύπειρος γκαρντ του Κοροίβου, Σάσα Βασίλιεβιτς (φωτό) μίλησε για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει ό,τι καλύτερο έχει για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το διπλό στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Προέρχεστε από δύο σερί εντός έδρας νίκες και έχετε κάνει 3 συνολικά στις έξι πρώτες αγωνιστές. Οι φιλοδοξίες σας εξαντλούνται στα εντός έδρας ματς;

Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας είμαστε πιο δυνατοί, λόγω της φοβερής συμπαράστασης του κόσμου μας. Ωστόσο, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας. Θέλουμε να πετύχουμε και κάποιες νίκες μακριά από την Ηλεία.

Ο αντίπαλος έχει μεγάλη βαθμολογική πίεση, πώς σκοπεύετε να την εκμεταλλευτείτε;

Ο Πανιώνιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει νίκη και αυτό δημιουργεί άγχος στους παίκτες του. Όμως, νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πίεση υπάρχει για τον Πανιώνιο, όμως περισσότερο θα λειτουργήσει υπέρ των αντιπάλων μας που δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα από τον Πανιώνιο;

Βασικό ζητούμενο είναι να ξεκινήσουμε καλά και να μην κυνηγάμε στο σκορ. Στην έδρα μας έχουμε κάνει ανατροπές, όμως εκεί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ο Πανιώνιος διαθέτει δυναμική και πολύ εκδηλωτικό κόσμο που τον στηρίζει. Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό.

Πέρυσι ήσουν στην ΑΕΝΚ Δημουλάς, «νεοφώτιστη» στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Φέτος στον «νεοφώτιστο» Κόροιβο. Μπορεί ο Κόροιβος να έχει την ίδια πορεία με την ΑΕΝΚ της περασμένης σεζόν την φετινή;

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κάνουμε συγκρίσεις. Με την Κηφισιά κάναμε πέρυσι μια πολύ καλή πορεία, εύχομαι να φτάσουμε ψηλά και με τον Κόροιβο. Όμως, βασική προτεραιότητα για φέτος είναι να εξασφαλιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο.

Όλη η επικαιρότητα