Χωρίς κατηγορία

Σακίρα: Στα δικαστήρια με τον Πικέ λίγο μετά τον χωρισμό τους;

Σύμφωνα με εφημερίδα της Ισπανίας, η Σακίρα θέλει να επιστρέψει στην Αμερική με τα παιδιά της και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον ποδοσφαιριστή
Ακούστε το άρθρο

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, Σακίρα και Ζεράρ Πικέ μάλλον δεν θα έχει καλή κατάληξη στη σχέση του, μετά τον χωρισμό τους. Αυτό γιατί, σύμφωνα με ξένα πρακτορεία, οι δυο τους βρίσκονται στα δικαστήρια. Την είδηση μετέφερε η αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, Marca.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της Λατίνας σταρ και του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα. Είναι επομένως πολύ πιθανό, να φέρουν τις διαφωνίες τους ενώπιον ενός δικαστή για να αποφασίσει τα δικαιώματά τους με τους δύο γιους τους.

Το δημοσίευμα ακόμη, αναφέρει ότι τη Σακίρα ετοιμάζεται να μετακομίσει για λίγο στο Μαϊάμι της Φλόριντα και θέλει επίσης, να πάρει τους γιους της μαζί της για τουλάχιστον δύο μήνες. Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύντροφο του να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους και να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα δίνοντάς της την άδεια.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποδοσφαιριστής ανησυχεί ότι αν τα παιδιά του περάσουν πολύ χρόνο μακριά, μπορεί αυτό να βλάψει τη σχέση τους με τον παππού και τη γιαγιά τους από την πλευρά του πατέρα τους, καθώς αυτοί μένουν δίπλα στο σπίτι τους.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα