Αθλητισμός

Σάκκαρη: «Πάντα ο στόχος μου είναι το Νο1»

Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Rogers Cup και υπόσχεται να είναι μια άλλη Μαρία στους επόμενους μήνες
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη είναι τις τελευταίες ημέρες στο Τορόντο για να συμμετάσχει (θα παίξει με Κένιν ή Στίβενς) στο Rogers Cup έχοντας ως μεγάλο στόχο να επιστρέψει στις διακρίσεις.

Το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα για την Ελληνίδα που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά και η ίδια μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στον Καναδά ξεκαθάρισε δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι θέλει να ανέβει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και το δεύτερο πως θα έχει άλλη εικόνα τους τρεις τελευταίους μήνες του 2022, αρχής γενομένης από το Rogers Cup.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Ειδικά μετά τον αγώνα με την Μπαντόσα είμαι σίγουρη ότι θα το θυμάστε, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, γιατί προφανώς ήξερα πως θα μπω στο Top 3 μετά τη νίκη μου σ’ αυτόν τον αγώνα. Δεν λέω πως είχα αυτόν τον στόχο για την καριέρα μου, να είμαι στο Νο.3, ο στόχος μου πάντα ήταν να φτάσω στο Νο.1 και να κερδίσω Grand Slams.

Όταν προέρχεσαι από μια χώρα, ειδικά στο τένις, με λάθος νοοτροπία... Εγώ ήμουν πάντα η παίκτρια που επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ διάσημη τότε στην πατρίδα μου, πάντα άκουγα να λένε ότι δεν θα τα κατάφερνα ποτέ. Τι κι αν αλλάξει πολλούς προπονητές ή μετακομίσει στην Ισπανία, ποτέ δεν θα τα καταφέρει. Μετά ξαφνικά, από το πουθενά, βρίσκομαι να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό και όπως ανέφερα και πριν, κάποιες φορές δεν το απολάμβανα να είμαι στο tour, να παίζω κάθε εβδομάδα.

Μετά κάνεις μια παύση και συνειδητοποιείς όλα όσα έχεις καταφέρει.Το να έχω τη μητέρα μου κοντά μου και να μου θυμίζει συνεχώς πόσοι άνθρωποι σε αγαπούν, πόσοι άνθρωποι είναι περήφανοι για σένα και ότι πρέπει να συνειδητοποιείς τι έχεις πετύχει. Χρειάζεται χρόνο για όλους και πιστεύω πως πήρε χρόνο και με μένα, αλλά νιώθω πως είμαι ξανά στο σωστό μονοπάτι, είμαι ο εαυτός μου και πιστεύω πως θα δείτε μια διαφορετική Μαρία τους επόμενους 3 μήνες».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα