Ελλάδα

Σαλαμίνα: Μητέρα με δύο παιδιά έπεσαν με το αυτοκίνητο από ύψος 20 μέτρων

Οι τρεις επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόντουσαν στο σημείο και εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.
Ακούστε το άρθρο

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σαλαμίνα, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από ύψος 20 μέτρων στη θάλασσα! Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν η οδηγός και δύο ανήλικοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αιαντείου στη Σαλαμίνα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη έφυγε από το δρόμο και έπεσε από ύψος 20 μέτρων καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού και των δυο ανήλικων επιβατών.

Οι τρεις επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόντουσαν στο σημείο και εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, ενώ το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Όλη η επικαιρότητα