Ελλάδα

Σάλος στο youtube με τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη

Ακούστε το άρθρο

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο ανέβηκε στο youtube στις αρχές του μήνα.

Μπορεί το τραγούδι να κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο η επιλογή συγκεκριμένου λογαριασμού στο youtube, να ανεβάσει τη δεδομένη στιγμή το τραγούδι με το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί ο Μάνος Δασκαλάκης έχει προκαλέσει σάλο.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το τραγούδι είναι καινούριο και ο Μάνος Δασκαλάκης, επέλεξε τώρα να το προωθήσει.

Το εν λόγω τραγούδι είχε δημοσιοποιηθεί σε μορφή teaser από τον ίδιο τον Μάνο Δασκαλάκη στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Κάποια από τα σχόλια των χρηστών 

-“Δε βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα τρία παιδιά σας”

– «Σωστά κύριε Μάνο μας. Πολύ πολύ σωστά! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προμοτάρετε το τραγούδι σας! Δε βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα 3 παιδιά σας!»

– «Να βγάζει τραγούδια ήξερε να πληρώνει να παίρνει καινούριες μηχανές….. να το παίζει τραγουδιστής να δίνει συνεντεύξεις σε όλα παρόν…. Αλλά σε πατέρας;;;; μοντέλο ο Μάνος τραγουδιστής ο Μάνος. Και καλά έπεσε από τα σύννεφα ο κύριος Μάνος. Με μηχανές πανάκριβες αλλά πατέρας;;;;;».

– «Το μόνο ταλέντο που μπορώ να δω είναι η ικανότητα να τα κάνετε κάθε μέρα και χειρότερα…οικογενειακώς. Συνέχισε εσύ, τραγούδα, μην ενοχλείσαι. Δεν θα μπορείς να το κάνεις για πολύ……».

-«Ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο. Όπως είσαι φωνητικά είσαι και ως άνθρωπος. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ».

– «Τι να σου πω άνθρωπέ μου…δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψουν κ εσένα κ τους όμοιους σου…ντρέπομαι που ζεις δίπλα μας.. που ίσως κάπου διασταυρωθήκαμε… που αναπνέεις τον ίδιο αέρα… αυτόν τον αέρα που κάποιοι στερήθηκαν…ξέρεις ποιοι…ντρέπομαι για λογαριασμό σου…τσάμπα τα παντελόνια που φοράς…κ κάτι τελευταίο…είσαι εντελώς ατάλαντος…».

– «Ωραίο τραγούδι….το έχω βάλει ξυπνητήρι και ξυπνάω πέντε λεπτά νωρίτερα».

sxolia1
sxolia2

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα