Αθλητισμός

Σαολίν Πύργος: Επιτυχής Αξιολόγηση στον Φοίνικα!

Ακούστε το άρθρο

Στη Λέσχη του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν ΦΟΙΝΙΚΑΣ, στον Πύργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς το περασμένο Σάββατο 29 Ιουνίου, η Σύνοδος Αξιολόγησης των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών των Κέντρων Σαολίν Αμαλιάδας, Πύργου και Πάτρας υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και την εγκυρότητα του Ελληνικού Κράτους και της Ομοσπονδίας Γου Σου – Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΕΠΟΚΕΣ, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος, Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Σταυρίδου Αλεξάνδρα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», o Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας, οι Διευθυντές του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης και Δάσκαλος Αλτάνης Θεόδωρος καθώς και οι τελειόφοιτοι των Κέντρων για περαιτέρω απόκτηση εμπειριών.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης.

Ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι:

Κίτρινη Ζώνη

Κιντζόγλου Νεφέλη
Ασημακόπουλος Νίκος
Δημητρόπουλος Θανάσης

Πορτοκαλί Ζώνη

Αλτάνης Δημήτρης
Κιντζόγλου Αγγελική
Κιντζόγλου Ιωάννα
Δημητρόπουλος Θανάσης

Όλη η επικαιρότητα