Ποδόσφαιρο

Σαραµαντάς για… Όσκαρ!

Ο Πυργιώτης αριστερός μπακ ήταν και πάλι ένας από εκείνους που ξεχώρισαν για τους «κυανόλευκους» στο ματς κόντρα στον Ιωνικό.
Ακούστε το άρθρο

Την εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο Πυργιώτης αριστερός μπακ ήταν και πάλι ένας από εκείνους που ξεχώρισαν για τους «κυανόλευκους» στο ματς κόντρα στον Ιωνικό. Και πάλι έκανε πολλά χιλιόμετρα και ήταν εξαιρετικός τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και στα επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό το σπριντ που έκανε στο γκολ που σημείωσε ο Λας Μπανγκουρά και με το οποίο η Λαμία «κλείδωσε» την νίκη στο 85ο λεπτό. Ανάλογο τρέξιμο δε, είχε κάνει και ένα λεπτό νωρίτερα.

Επίσης, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής σε 94’ αγώνα είχε 2 τελικές προσπάθειες, 1 σουτ εντός και 1 σουτ εκτός της περιοχής, 1 στα 3 εύστοχα γεμίσματα, 5 εύστοχες μεταβιβάσεις, 3 μόλις λάθη, 2 κλεψίματα και 4 επεμβάσεις!

Γενικότερα το τελευταίο διάστημα ο Σαραμαντάς βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Σε τέτοιο βαθμό που ο Μιχάλης Γρηγορίου του έχει δώσει φανέλα βασικού.

Μια φανέλα που μέχρι πρότινος είχε πάρει… σπίτι του ο Άνχελ Μαρτίνεθ, δημιουργώντας έτσι και τον απαραίτητο ανταγωνισμό στην αριστερή πτέρυγα.

Σημειώνεται πως το ματς του περασμένου Σαββάτου στο «Αθανάσιος Διάκος» ήταν το δέκατο φετινό του έμπειρου οπισθοφύλακα, ενώ η ασίστ του στο γκολ του Μπανγκουρά ήταν η πρώτη για την σεζόν που διανύουμε.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΣ Λαμία ο 29χρονος έχει καταγράψει από πέρυσι 26 συμμετοχές

Όλη η επικαιρότητα