Ηλεία

«Σας ευχαριστώ και παραμένω δίπλα σας…» – Συγκινητική επιστολή του Κ. Στεφανόπουλου προς τους Ηλείου

stefanopoylos_kostas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους φορείς, τις αρχές και τους πολίτες της Ηλείας απέστειλε χθες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Κων/νος Στεφανόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο «τιμόνι» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Ο κ. Στεφανόπουλος επισημαίνει την άριστη συνεργασία με τις αρχές του τόπου και ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας κάνοντας λόγο για αισθήματα αγάπης σε κάθε προσπάθεια.

«Ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια, συγκινημένος μετατίθεμαι  από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου υπηρέτησα το μεγαλύτερο μέρος της Υπηρεσιακής μου διαδρομής. Ειλικρινά, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Ηλείας για την άριστη συνεργασία μας, όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Γερμανό και τον Ιερό Κλήρο της Μητροπόλεώς μας, για την αγάπη με την οποία περιέβαλλε πάντα όλες τις προσπάθειές μας», τονίζει ο κ. Στεφανόπουλος και στη συνέχεια εκφράζει τις ευχαριστίες του προς προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και τους πολίτες του νομού μας, υπογραμμίζοντας τη συλλογική εργασία.

«Επίσης, νιώθω την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, για την αμέριστη στήριξή του, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια, όπου εκτελούσα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή στην περιοχή.Το έργο που επιτελέστηκε ήταν αποτέλεσμα της εποικοδομητικής και συλλογικής δουλειάς όλων των συναδέλφων, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία μας με τον ίδιο ζήλο. Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ηλείας, για την άριστη σχέση που είχαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Στεφανόπουλος  και καταλήγει λέγοντας ότι παραμένει δίπλα στην Ηλεία και σε κάθε της πρόβλημα.

«Η Ηλεία αποτελεί τον τόπο που αγαπώ, κατάγομαι και διαμένω και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, εάν σε αυτή τη πολυετή διαδρομή μου, κατάφερα να συμβάλω έστω και λίγο, στη βελτίωση της ζωής και της ασφάλειας των συμπολιτών μου. Παραμένω ενεργά δίπλα σας και αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν την περιοχή μας», τονίζει ο κ. Στεφανόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα