Ελλάδα

Σάσα Μπάστα: Παίρνει θέση υπέρ του Θέμη Αδαμαντίδη – Τι δηλώνει

«Δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά», τονίζει η τραγουδίστρια
Ακούστε το άρθρο

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά,.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.

Η Σάσα Μπάστα, με την οποία συνεργάζεται επί χρόνια, αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας πως δε μπορεί να πιστέψει πως κατηγορείται για όλα αυτά. Παράλληλα, τόνισε ότι δε τον έχει δει ποτέ ούτε να θυμώνει όπως γράφει το in.gr.

«Είναι πάντα τόσο ήρεμος»

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δε το δω δηλαδή, δε μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ», είπε αρχικά στο “Open weekend”.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται. Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες;».

«Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό… Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στο εξωτερικό. Τις κοπέλες επίσης τις ξέρω και τις δυο. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του», σημείωσε επίσης.

Και κατέληξε: «Τη Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό».

Όλη η επικαιρότητα