Lifestyle Smile

Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες…»

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο αδερφός της έδινε μάχη για τη ζωή του στην εντατική...
Ακούστε το άρθρο

Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή το «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο όπως αποκάλυψε, πληροφορήθηκε δύο μήνες αργότερα.

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος, δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά. Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα μίλησε και για την περίοδο που ο αδελφός της ήταν στην εντατική. «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».

Όλη η επικαιρότητα