Categories: Ψυχαγωγία

Σασμός: Η Αργυρώ χάνει τον κόσμο όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον δότη του νεφρού

Share

Πανικός επικρατεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00. Η Αργυρώ χάνει τον κόσμο, όταν μαθαίνει την αλήθεια για το δότη του νεφρού από τη Βασιλική ενώ ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια.

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη για το χειρουργείο της ενώ η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, ενώ ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν επιστρέψει από το οινοποιείο που τους είχε καλέσει ο Φαρμάκης, για να τους δείξει τα σχέδια του θερμοκηπίου. Ο Μαθιός είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά του Ευθύμη, όμως η Βασιλική έχει τον τελευταίο λόγο καθώς αποφασίζει να τον ρωτήσει για τα μηνύματα που του στέλνει μια άγνωστη γυναίκα στο κινητό του.

Ο Μαθιός μιλάει με τη Νάντια, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Την ίδια στιγμή η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.