Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο «Άγγελος» δημοσίευσε μια σοκαριστική φωτογραφία με το απόλυτο spoiler

Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς που δεν επιθυμούν να μάθουν τι θα συμβεί, είναι προτιμότερο να μη διαβάσουν το άρθρο...
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μία ανατροπή πρόκειται να δούμε στον «Σασμό», όπως αποκαλύπτει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγγελο στη δραματική σειρά του Alpha, δημοσίευσε μία σοκαριστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον ίδιο να έχει γυρίσει την πλάτη του στον φωτογραφικό φακό.

Αυτό όμως, που συγκλονίζει είναι το… αίμα που έχει καλύψει το πουκάμισό του, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως το τέλος του «Άγγελου» στον Σασμό είναι κοντά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες, ειδικά για αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές, μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».

Δείτε τη φωτογραφία:

288639261_726214865336014_5848943516426704139_n

Τι θα συμβεί με τον Άγγελο

Σύμφωνα με το protothema.gr, και τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, η αγοραπωλησία του κτήματος στον Άγγελο ολοκληρώνεται με επιτυχία. Η Καλλιόπη ωστόσο, εξοργισμένη από την όλη κατάσταση, πηγαίνει στο ιατρείο του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μετά από έναν μεγάλο καβγά, αρπάζει ένα νυστέρι και καρφώνει τον Άγγελο στα πλευρά.

Πιστεύοντας πως τον έχει σκοτώσει, τρέχει να κρυφτεί, εκείνος όμως είναι ακόμη ζωντανός. Αμέσως μετά, μπαίνει στο ιατρείο ο Κώστας (Δημήτρης Γεωργαλάς) και τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου), σφάζει τον Άγγελο και τρέπεται σε φύγη. Η Άσπα εντοπίζει το νεκρό σώμα του αγαπημένου της και το σοκ είναι τεράστιο.

Όλη η επικαιρότητα