Categories: Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο «Νικηφόρος» δίνει το spoiler που περιμέναμε! – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Share

Ο Γιώργος Αμούτζας που υποδύεται τον «Νικηφόρο», στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, αποκάλυψε κάποια γεγονότα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», ο ηθοποιός μίλησε για τα στρατιωτικά ρούχα που φορούσε:

«Τα έβαλα γιατί σε λίγα επεισόδια, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, θα γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. Θα με σοκάρει αυτή η αλήθεια, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλη αλήθεια. Και μετά έρχονται πολλές εξελίξεις» ανέφερε, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για την αποκάλυψη του δολοφόνου του πατέρα του.

Για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του, ο «Νικηφόρος» απάντησε: «Θα μάθω για τον δεσμό, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος. Ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του και αν τελικά είναι γιος του «Μαθιού», ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη γιατί ένα τηλεοπτικό προϊόν χάνει τη μαγεία του και κουράζει».