Σασμός: Ο Στρατής Χατζησταματίου δίνει spoiler για τη σχέση Μανώλη – Κλαίρης

Share

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε ο Στρατής Χατζησταματίου και μίλησε για τις εξελίξεις στην πλοκή του «Σασμού».

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Μανώλη» στη δραματική σειρά του Alpha μίλησε για τη σχέση του με την «Κλαίρη», τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, αλλά και τον φόνο του Στεφανή.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός στον «Τηλεθεατή», αν δεν ήταν η «Κλαίρη» διπλα στον Μανώλη στον Σασμό, εκείνος σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ορθοποδήσει, αφού έγινε μάρτυρας του φονικού του Στεφανή.

«Δυστυχώς, μετά την ομολογία του Αμερικάνου, συνεχίζει να κρατά κι άλλο ένα μυστικό, λέει ψέματα μέχρι και στην Κλαίρη», αναφέρει.

«Ακόμη κι όταν ο Μανώλης υπερπηδά τα εξωτερικά εμπόδια και τα εσωτερικά, τελικά η πραγματικότητα δεν τον αφήνει να τα καταφέρει. Ο Μανώλης δεν είναι δόλιος και κρύβει πράγματα μόνο για τον εαυτό του. Είναι απλά ένας άνθρωπος αδύναμος», εξηγεί και συμπληρώνει: «Ξαφνικά του γεννιέται μια ευκαιρία να ανακαλύψει τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή του. Δεν γνωρίζει, όμως, την αξία του ή το πώς μπορεί να κινηθεί με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σε αυτό τον κόσμο. Η Κλαίρη είναι μια δύναμη στο πλευρό του και θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει την αξία του».

Όσο για τον φόνο του Στεφανή από τον Μαθιό και τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος υποψιάζεται πως ο Μανώλης γνωρίζει τι έχει συμβεί, ο Στρατής Χατζησταματίου αναφέρει: «Μετά την ομολογία του “Αμερικάνου”, ο Φραγκιαδάκης, αν και ήταν πεπεισμένος ότι τον φόνο τον έκανε ο Μαθιός κάνει ένα βήμα πίσω και παρατηρεί, με αποτέλεσμα να αφήσει για λίγο τον Μανώλη ήσυχο. Η προσωπική έρευνα του αστυνόμου δεν σταματά ποτέ, για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό, αλλά ο Μανώλης είναι ένας χαρακτήρας που τον έχει στο μυαλό του ο Φραγκιαδάκης πάντα σαν μάρτυρα-κλειδί. Απλά είναι δύσκολο να τον ξεκλειδώσει».

Τέλος αναφέρθηκε στο μέλλον του με την Κλαίρη στην επιτυχημένη σειρά.

Όπως ανέφερε, δύσκολα θα τελειώσει αυτός ο έρωτας. «Η σχέση του Μανώλη με την Κλαίρη είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του. Αυτός ο άνθρωπος με πρόβλημα στην όραση, είναι ο μόνος που αντιλήφθηκε ότι έχει πληγωθεί βαθιά. Πρόκειται για μια σχέση που όταν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Καθώς αναφερόμαστε σε ένα σημείο που θα υπάρξει αργότερα, θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα αντιδράσει ο Μανώλης», δήλωσε.

πηγή:πρώτο θέμα