Categories: Μουσική

Σασμός – Πέτρινη Καρδιά: Το τραγούδι και ζεϊμπέκικο του Νικηφόρου από τη σειρά

Share

Με το τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ερμηνεύει η Δήμητρα Μπουλούζου δίνεται συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια από το soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, «ντύνει» με τη χροιά της ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, γεμάτο με τις θύμησες του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και μοντέρνα ενορχήστρωση.

Το «Πέτρινη Καρδιά», που ακούστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε από τον Alpha την Τρίτη 10 Μαΐου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και ατμοσφαιρικό music video.

Στο music video πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στην υπερεπιτυχημένη σειρά. Αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, βιώνοντας την αδικία, την προδοσία και την εγκατάλειψη, ο «Νικηφόρος» ξεσπά στο music video του «Πέτρινη Καρδιά» και χορεύει ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο – τελετουργία μεταξύ ζωής και θανάτου.

Βρείτε το «Πέτρινη Καρδιά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/3M0ECqh
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3L4uyv0
Deezer: https://bit.ly/3wcH3zn

Δείτε το βίντεο κλιπ

Με το «Πέτρινη Καρδιά» ο Νίκος Τερζής μας χαρίζει ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς.

Τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και «Τ’ Ανίκητα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και τη συμμετοχή του Θανάση Βασιλόπουλου, γνωρίζουν μεγάλη απήχηση κι αγάπη από τον κόσμο, μπήκαν στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.