Categories: Ψυχαγωγία

Σασμός: Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Share

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του Σασμού καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και οι θαυμαστές της σειράς μένουν σε «αναμμένα κάρβουνα» για τη συνέχεια της ιστορίας που εκτυλίσσεται στην Κρήτη.

Με τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα αλλάζουν, έρχονται νέες ανατροπές που συνταράζουν τις οικογένειες και νέα πρόσωπα πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη σεζόν 2022-2023 τα δύο νέα πρόσωπα που θα «ταράξουν τα νερά» θα είναι ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που θα αναλάβει την θέση του αστυνόμου «Γεράσιμου» (Αργύρης Πανταζάρας). Μάλιστα λέγεται, πως η ζωή του θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Με βάση τα νέα στοιχεία από το «TV24», τα τρία νέα ονόματα που πρόκειται να επισκεφθούν τα πλατό του «Σασμού» είναι η Γιώτα Φέστα που θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Στον ρόλο της θα είναι παντρεμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Ακόμα, στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί έναν νονό της νύχτας και πιο συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν τρανταχτές αποχωρήσεις, αλλά οι εξελίξεις πρόκειται να παραμείνουν καθηλωτικές. O χαμένος ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης, αλλά ο εφιάλτης που βγαίνει αληθινός. Ο Παύλος  εμφανίζεται ολοζώντανος στην αυλή των Βρουλάκηδων και όλα πια αλλάζουν.

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Άγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδελφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Ο Παύλος θα εξηγήσει στην οικογένεια τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό. Αυτό που θέλει είναι όχι μόνο να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά και να πάρει εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες.

πηγή:πρώτο θέμα