Categories: Ψυχαγωγία

Σασμός: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση του Παύλου με τον Δημήτρη – Νέο πρόσωπο αναστατώνει τον Λευτέρη

Share

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου και ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού.

Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Οι σχέσεις της Αργυρώς με την Άσπα εντείνονται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται.

Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά. Όμως, η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως.

Στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά μπαίνει νέο πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη. Η Έλενα (Ελπίδα Νικολάου) είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.