Ψυχαγωγία

Σασμός: Ξανά στο στόχαστρο ο Μαθιός (spoilers)

Η Βασιλική του ζητά να μείνει μακριά από εκείνη και τον Νικηφόρο.
Ακούστε το άρθρο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός” ο Νικηφόρος θα καταλήξει στο νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα και η Βασιλική θα αναθεωρήσει τη σχέση τους με τον Μαθιό.

Ένας άσχημος καυγάς θα κάνει τον Νικηφόρο να πάρει το αμάξι, τρέχοντας ασταμάτητα. Κάποια στιγμή, θα χάσει τον έλεγχο και θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Τα νέα θα φτάσουν στην Βασιλική, η οποία θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μετά τον Στεφανή, δε μπορεί να διανοηθεί πως θα πάθει κακό και ο γιος της. Τρέχει στο νοσοκομείο και βρίσκει τον Νικηφόρο σε άσχημη κατάσταση. Η οργή της θα ξεσπάσει στο λάθος άτομο. Ο Νικηφόρος συνέρχεται, είναι, όμως, σοβαρά. Δίπλα του βρίσκεται η αγαπημένη του, γεμάτη αγωνία… Ποιος ευθύνεται για το τροχαίο αυτό ατύχημα;

Ο νεαρός πρωταγωνιστής και η μητέρα του θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον ίδιο να παίρνει το αμάξι του Στεφανή, χωρίς να ξέρει να οδηγεί καλά. Η οργή του θα τον θολώσει. Μία σύγκρουση θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο. Ο Νικηφόρος θα έχει ένα πολύ άσχημο τροχαίο, με όλη την Κρήτη να βρίσκεται στο πόδι, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική ενημερώνεται πως ο Μαθιός έμαθε στον γιο της να οδηγεί. Αμέσως, θεωρεί πως είναι κακή επιρροή για το παιδί της, αλλά και για την ίδια. Στο μυαλό της έρχεται η εικόνα της Καλλιόπης, όταν την προειδοποιούσε να μείνει μακριά του. Η Βασιλική πηγαίνει στον Μαθιό και του ζητάει να διακόψει τα πάρε – δώσε με την οικογένειά της.

Έτσι, υπαίτιος για το ατύχημα αυτό, κρίνεται αδίκως ο Μαθιός…

Πηγή: youfly.com

Όλη η επικαιρότητα