Αθλητισμός

Σατιρικός αθλητικός καζαμίας του 2013

15762_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η «ΠΑΤΡΙΣ ΣΠΟΡ» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη των ζωδίων και με τη βοήθεια των παγκοσμίου φήμης μέντιουμ ΑΝΝΑΣ και ΝΙΚΟΛΙΑΣ σας παρουσιάζει όλα όσα πρόκειται να συμβούν το 2013 στα αθλητικά πράγματα της Ηλείας.

ΓΡΑΦΕΙ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

* Ο ΑΡΗΣ Κουλούρης πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας προσκεκλημένος στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Είμαι σε δύσκολη θέση κ. Θωμαΐδη στην παράταξή μου έχει επέλθει διάσπαση, άλλοι παραιτήθηκαν, άλλοι έγιναν ανεξάρτητοι κοντεύω να χάσω την πλειοψηφία. Βλέποντας αυτά με πήρε τηλέφωνο ο Πάνος ο Καμμένος και μου είπε: «Άρη αυτά τραβώ και εγώ τώρα μου έφυγαν κάποιοι, θέλω να έχουμε πλέον μια κοινή πορεία να δούμε πώς θα μαζέψουμε τα ασυμάζευτα». Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας τόνισε: «Λένε πως στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας θα κατέβουν μαζί Πλευριάς και Τσάμης και δίπλα θα είναι και ο Κώστας Φωτόπουλος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως με σώσει ο Γιώργος Αστερής κάτι θα πει για εμένα θα δούμε».

* Ο Παύλος Τσάμης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη δήλωσε: «Πάλι με χρόνια με καιρούς η ΕΠΣ Ηλείας πάλι δικιά μας θα είναι. Γιώργο μου, έχουν δυνατό ψηφοδέλτιο, αχτύπητο, έχω βάλει μπροστά τον Αντιδήμαρχο Πύργου Βασίλη Παναγόπουλο και από κοντά τον Πάνο τον Αλεξανδρόπουλο, μιλάμε για βαρβάτο δίδυμο. Σε όποιο δημοτικό διαμέρισμα πηγαίνουμε μας υποδέχονται με δάφνες και κόκκινα χαλιά. Αυτά βλέπει ο Αρης και παθαίνει πλάκα τι να του κάνω, ας ερχόταν μαζί μου θα τον βγάζαμε σύμβουλο τώρα τι θα κάνει;».

* Ο Χρήστος Δημόπουλος μετά από πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Είναι η καλύτερη μεταγραφή για αυτή την χρονιά». Με τη δήλωση Βαρδινογιάννη δεν συμφωνεί η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

* Νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ηλείας με πρόταση Κουλούρη αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος και διαφωνεί ο Παύλος Τσάμης και ο Πανος Κατσώλης.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

* ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Χρίστος Πλευριάς που σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Ναταλία μου ξέρεις πόσο σε αγαπώ, ήμουν καλεσμένος στο MEGA από την Όλγα Τρέμη όμως εγώ επειδή σε εκτιμώ και όχι μόνο ήλθα σε εσένα γλυκιά μου. Λοιπόν Ναταλία μου στην Ηλεία θα σαρώσω, όλα τα σωματεία είναι μαζί μου, είμαι ο νέος πρόεδρος της Αθλητικής αρχής του νομού Ηλείας. Ναταλάκι μου έχω εκλεκτούς συνεργάτες. Θα σου πω ένα, με πήρε τηλέφωνο ο δήμαρχος Πύργου και ο δήμαρχος της Αμαλιάδας (Παρασκευόπουλος και Λυμπέρης) και μου ζήτησαν να τους συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιό μου, αυτό λέει πολλά». Κλείνοντας η Γερμανού είπε στον Πλευριά: «Χρίστο την τελευταία βδομάδα των εκλογών θα εγκατασταθώ στον Πύργο για να σε βοηθήσω».

* Ο γνωστός αθλητικός παράγοντας Αλέκος Κόρδας στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στον ALPHA και στην εκπομπή «ΑΝΝΙΤΑ SOS» δήλωσε: «Αννίτα μου είμαι ευτυχής που με φιλοξενείς σε αυτή την ξεχωριστή εκπομπή που παρουσιάζει κοινωνικό ενδιαφέρον και προβληματισμό».

Λοιπόν Αννίτα μου όπως ξέρει με όλους τους προέδρους του «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» με συνδέουν προσωπικές φιλίες. Βέβαια με τον Μαρινάκη οι προσωπικές μας σχέσεις είναι πιο στενές. Λέμε τώρα από κοινού να αγοράσουμε την Αγγλική «ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ». Βέβαια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μου είπε πως αυτή την εποχή έχει οικονομική στενότητα και του είπα: «Προχώρα εγώ είμαι εδώ, μην κωλώνεις, πόσες λίρες θέλεις ανοιχτά ζήτα μου ότι θέλεις. Ξέρεις τι πορτοφόλι είμαι εγώ. Ρώτα το Νίκο τον Παναγιωτακόπουλο και τον υπουργό τον Τζαβάρα να σου πουν».

* Ο Δημήτρης Κωσταριάς είναι ο νέος πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ μετά από πρόταση του προέδρου κ. Σαρρή.

* Ο Χαρίλαος Ρουμπίνης είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα του Πανόπουλου και οι κερκίδες του γηπέδου γεμίζουν κόσμο και οι υπεύθυνοι της ομάδας μελετούν για προέκταση των κερκίδων.

ΜΑΡΤΙΟΣ

* Ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος αγοράζει το πακέτο των μετοχών του Πανηλειακού και σε ιταλικό κανάλι τόνισε: «Ανέλαβα και πάλι τον Πανηλειακό για να γνωρίσει και πάλι δόξα αρκετά ταλαιπωρήθηκε. Πρώτο φιλικό ματς θα είναι με αντίπαλο την Ιντερ. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο αγαπητός μου φίλος κ. Μόντι».

* Ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Γιάννης Κουστένης μετά από πρόταση του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη ανακηρύσσεται επίτιμος πρόεδρος της ομάδας του λιμανιού και είναι ο μοναδικός που εν ζωή η φωτογραφία του κοσμεί τα γραφεία της ομάδας του Πειραιά.

* Ο Νίνο από τα Χαλικιάτικα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του Παναθηναϊκού και στην παρθενική του συνέντευξη εκτός από τα ελληνικά κανάλια έχουν έλθει να καλύψουν τη σημαντική συνέντευξη τηλεοπτικοί σταθμοί από Ιταλία, Σουηδία, Αγγλία και Ρωσία. Ο Νίνο μιλά σε ισάριθμες γλώσσες.

* Ο γνωστός διαιτητής Σπύρος Βασιλείου με δήλωσή του στον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο δηλώνει ότι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι επικεφαλής ψηφοδέλτιου με στόχο την ανάληψη της Δημαρχίας. Μαζί του υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι και ο Άρης Κουλούρης που αποχώρησε από την ΕΠΣ Ηλείας.

* Ο Θοδωρής Βαγγόπουλος μετά από πρόταση του Αλέξη Κούγια αναλαμβάνει την Παναχαϊκή με βοηθό τον Τάκη Μαντά.

* Ο Ολυμπιακός Πύργου δηλώνει πως στόχο για τη νέα χρονιά έχει το πρωτάθλημα και καλεί διαιτητές από τη Σερβία να τον παίζουν αφού οι ντόπιοι δηλώνουν κώλυμα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλείας με έγγραφό του παρακαλεί το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας να ανακαλέσει την απόφασή του αφού οι Ηλείοι διαιτητές μετάνιωσαν για την απόφαση που πήραν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

* Ο Ξενοφώντας Κρεστένων κατακτά το πρωτάθλημα Ηλείας και ταυτόχρονα και το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και η περιοχή της Κρέστενας ζει στιγμές αλησμόνητες και ευτυχίας.

Ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος δηλώνει πως είναι ευτυχισμένος και δηλώνει πως τη νέα περίοδο θα αναλάβει πρόεδρος του συλλόγου με γενικό Αρχηγό τον Κώστα Φωτόπουλο.

* Ο Αργοναύτης Κατακόλου έχει προγραμματίσει να πάρει μέρος σε τουρνουά της Ιταλίας και ο Ηλίας Μπιλιώνης δέχεται πρόσκληση σε γεύμα από τον πρόεδρο της ΛΑΤΣΙΟ. Το ιταλικό κανάλι ο ποδοσφαιρικός παράγοντας του Κατακόλου Ηλίας τονίζει:

«Ο Αργοναύτης έτυχε εκλεκτής υποδοχής από τους Ιταλούς ενώ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλησε να μάθει την ιστορία της ομάδας του Κατακόλου και χαιρέτησε διά χειραψίας έναν έναν παίκτη.

* ΓΝΩΣΤΟΣ εφοπλιστής αναλαμβάνει πρόεδρος της ομάδας των Μακρισίων και στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Καμπουράκη και Οικονομέα δηλώνει: «Αγόρασα το πακέτο των μετοχών από τον πρόεδρο Γιώργο Χατζόπουλο και τώρα εγώ είμαι το αφεντικό και στόχο έχω η ομάδα να προχωρήσει ψηλά και όταν λέω ψηλά το εννοώ. Θέλω κάποια στιγμή τα Μακρίσια να παίζουν κόντρα με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και κύπελλο Ελλάδας με τον Πλατανιά στο Ολυμπιακό στάδιο.

* Ο Τάκης Μαντάς είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας και δίνει φιλικό ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο.

* Ο Τάσος Τσαντίλης είναι ο νέος τεχνικός του Ατρόμητου Λάππα και κατακτά το πρωτάθλημα στη Δ\’ Εθνική. Ο Αλέξης Κούγιας του κάνει πρόταση να αναλάβει την Παναχαϊκή με τριετές συμβόλαιο.

* Νέος προπονητής στον ΠΕΛΟΠΑ Πύργου ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος ζήτησε να μεταγραφεί στην ομάδα του Πύργου ο Μητρόγλου και ο Κατσουράνης.

ΜΑΪΟΣ

* Ο γνωστός γυμναστής ? προπονητής Μάκης Κόκκαλης σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής βραβεύτηκε για τις προπονητικές επιτυχίες του. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής τόνισε στον Μάκη Κόκκαλη ότι έχει διαβάσει καλές κριτικές και ότι ήταν επιθυμία του να τον γνωρίσει και ευχαριστεί τον Π.Σ.Α.Τ για τη διοργάνωση της τελετής.

* Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο Αθηνών και σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε: «Αναλαμβάνω μια ιστορική ομάδα και φιλοδοξώ να βγει στην Ευρώπη και να έχει μια ζηλευτή πορεία». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: «Φεύγω από τον Ατρόμητο με καλές αναμνήσεις και πιστεύω πως ο φίλος μου ο Θόδωρος Ανδριόπουλος θα δώσει κάτι παραπάνω από εμένα στην ομάδα».

* Ο δήμαρχος Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος παραθέτει δείπνο στην ομάδα του Πανηλειακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε δήλωσή του στο STAR και στην Ελεονόρα Μελέτη τόνισε: «Επί των ημερών μου ευτύχησα να δω τον Πανηλειακό πρωταθλητή. Ελεονόρα μου δεν σου κρύβω ότι σαν δήμαρχος και άνθρωπος είμαι πλήρης πλέον. Μπράβο στα παιδιά και με έξοδά μου θα στείλω τους παίκτες του Πανηλειακού για διακοπές στο οροπέδιο του Λάλα».

* Η Θύελλα Πύργου με ενέργειες του Νίκου Χήνοπουλου έκλεισε Αθλητικό κέντρο σε γνωστή περιοχή της Αχαΐας και ο Χηνόπουλος στην Έλλη Στάη τόνισε:

«Έλλη μου με συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες καταφέραμε να κλείσουμε αυτό το αθλητικό κέντρο. Μας βοήθησε και πρέπει δημόσια να ευχαριστήσω τον φίλο μου Αλέξη Κούγια. Ακόμη θέλω να πω πως γνωστή εταιρεία σε είδη διατροφής προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και αναλάβει την σίτιση των παικτών, μεσημέρι – βράδυ κονσέρβες και φρυγανιά».

* Ο Ολυμπιακός Μυρτιάς κατακτά το πρωτάθλημα και η αθλητική ομοσπονδία της Γερμανίας καλεί τον σύλλογο της Μυρτιάς σε τουρνουά μαζί με την Μπάγερν και Στουγκάρδη.

* Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κατσαρού κυκλοφορεί σε πολυτελές άλμπουμ με πλούσιο φωτογραφικό και δημοσιογραφικό υλικό τη μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου. Την πολυτελή έκδοση έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη. Η παρουσίαση έγινε στην Ακαδημία Αθηνών. Παρόντες οι Ηλείοι βουλευτές, ο δήμαρχος Πύργου και οι τοπικοί παράγοντες του Κατσαρού.

ΙΟΥΝΙΟΣ

* Ο γνωστός δικηγόρος Φώτης Λουμίτης με απόφαση της πράσινης συμμαχίας είναι ο επίσημος διαπραγματευτής της πώλησης του ΠΑΟ. Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Από σήμερα πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά και εμένα προσωπικά αναλαμβάνει ένας φίλος μου ο Φώτης Λουμίτης που θα είναι ο επίσημος διαπραγματευτής της πώλησης της ομάδας με τον ενδιαφερόμενο πρίγκιπα ή όποιος άλλος παρουσιαστεί. Ο Φώτης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και εκτίμησης της πράσινης συμμαχίας και είναι πιο γνήσιος Παναθηναϊκός από όλους μας».

* Ο Οινόμαος Μιράκας σύμφωνα με το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα αναμετρηθεί με ΠΑΟ στην Αθήνα με Ολυμπιακό στη Μιράκα και με την ΣΑΛΚΕ στη Γερμανία.

* Ο γνωστός προπονητής Άρης Ρουμελιώτης μαζί με τον Σάκη Τσιώλη αναλαμβάνουν τον Πανιώνιο και δηλώνουν ότι στόχος είναι να βγουν στην Ευρώπη. Είναι όπως είπαν ζήτημα τιμής για αυτούς.

* Ο παλιός προπονητής Θεόδωρος Κόρδας με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη θα συμμετέχει πλέον στα Διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ? Ολυμπιακός και θα έχει λόγο στις αποφάσεις. Διαφωνεί και αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο ο Σάββας Θεοδωρίδης τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου να συμμετέχει ο Θεόδωρος Κόρδας στις αποφάσεις της ομάδας. Από την πλευρά του ο Μαρινάκης τόνισε: «Σάββα δεν συμφωνώ με αυτά που λες. Ο άνθρωπος έχει γνώσεις, θα έχουμε μια τεχνική άποψη μέσα στο συμβούλιο». Ενώ ο Θόδωρος Κόρδας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τόνισε: «Ελένη μου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκης είναι διορατικός. Ξέρει γιατί με επέλεξε για συνεργάτη του. Διαπίστωσε σύντομα τα προσόντα μου και τα εκτίμησε».

* Ο Αετός Αλποχωρίου για τη νέα περίοδο έχει φιλόδοξα σχέδια σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του σε Αθηναϊκά κανάλια.

* Ο Κένταυρος Μαγούλας έχει προγραμματίσει μια σειρά φιλικών αγώνων στο εξωτερικό μετά από σειρά επαφών του προέδρου κ. Κονδύλη με ομολόγου του του εξωτερικού.

ΙΟΥΛΙΟΣ

* Η ΕΠΟ σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο «ΧΙΛΤΟΝ» βράβευσε τον πρώτο μετά την πτώση της δικτατορίας πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας κ. Νίκο Κόκκαλη.

Μιλώντας ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος και πρόεδρος της ΕΠΟ που επί των ημερών μου βράβευσα τον πρώτο αιρετό πρόεδρο της αθλητικής αρχής της Ηλείας κ. Νίκο Κόκκαλη γνήσιο τέκνο του Πύργου. Η απονομή αυτή είναι βαρύ φορτίο για εμένα».

* Με εντολή του δημάρχου Πύργου η πόλη φωταγωγείται για τη βράβευση του Νίκου Κόκκαλη, ενώ στην οδό Βύρωνος ο σημαιοστολισμός είναι πυκνός με σημαίες ελληνικές και της ΕΠΟ. Ενώ το B.B.C έχει αποκλειστική συνέντευξη της συζύγου του βραβευμένου.

* Με πρόταση του προέδρου της «ΔΗΜΑΡ» Φώτη Κουβέλη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, Στάθης Καννής θα είναι ο νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Κουβέλης τόνισε: «Αντώνη και Βαγγέλη, απαιτώ για Περιφερειάρχη να στηρίξουμε τον Στάθη Καννή. Γνωρίζω τις ικανότητές του και πιστεύω πως στην περιφέρεια μπορεί να προσφέρει σημαντικό έργο». Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Βενιζέλος που είπε: «Φώτη μου, τον Στάθη Καννή τον γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ το ήθος του και τις ικανότητές του. Όμως, Φώτη ευχαριστώ και εσένα που αν και δεν είναι πολιτικό σου φίλος ο Στάθης έχεις εκτιμήσει πολύ σωστά τα πράγματα». Τέλος ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς τους είπε: «Φώτη και Βαγγέλη θα συμφωνήσω μαζί σας γιατί έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια για τον κ. Καννή, αν και θα επιθυμούσα ο Περιφερειάρχης να είναι κομματικός μου φίλος».

* Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άγγελος Αναστασόπουλος έχει αναθέσει σε βιογράφο να του παρουσιάσει τη ζωή του κυρίως την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας τονίζοντας τα πιο σημαντικά κομμάτια της προεδρίας του.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

* Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προσφεύγει η «ΔΑΦΝΗ» Ανδραβίδας μετά τα τελευταία γνωστά γεγονότα. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η «ΔΑΦΝΗ» γνωρίζει δικαίωση και απαιτεί και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

* Ο βουλευτής Ανδρέας Μαρίνος αναλαμβάνει υφυπουργός Αθλητισμού και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηλείας δηλώνει υπερήφανος που τον είχε πρόεδρο.

* Ο πρώην δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής δέχεται ισχυρές πιέσεις να αναλάβει πρόεδρος του Πανηλειακού σε δηλώσεις του στο MEGA ο κ. Λιατσής τόνισε: «Ξέρουν στον Πύργο όλοι πόσο αγαπώ τον Πανηλειακό. Δεν υπάρχει στιγμή που στη μακρόχρονη θητεία μου στα κοινά που δεν ήμουν στο πλευρό του Πανηλειακού. Ρωτήστε κ. Τρέμη του Πυργιώτες να σας πουν για εμένα. Πίνουν νερό στο όνομά μου». Και η ατάκα της Τρέμη: «Προσοχή μην πνιγούν οι άνθρωποι».

* ΝΕΟΣ προπονητής του Κεραυνού Χειμαδιού είναι ο Νίκος Αλέφαντος και το γεγονός γιορτάζεται με χοιρινά στη σούβλα και άφθονο κρασί.

* Ο Ενιπέας Λατζοΐου είναι πρωταθλητής Ηλείας και ο προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος στο γνωστό περιοδικό Cosmopolitan, δίνει αποκλειστική συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη και εξηγεί πώς έφτασε στην κορυφή της Ηλείας.

* Ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Γιάννης Αλεξανδρόπουλος στην εφημερίδα «ΦΩΣ» εξηγεί πως ο Πανηλειακός από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έφτασε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Η κυκλοφορία της εφημερίδας στα ύψη.

* Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μποσμής καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε: «Γιώργο μου κοντεύω να σκάσω. Η οικονομική κρίση φρέναρε εκδηλώσεις και πανηγύρια, γίνονται ελάχιστα και έτσι περιορίζονται και εμένα οι φωτογραφίες μου στις εφημερίδες. Άσε σου λέω πάω να σκάσω. Κάποιοι άλλοι συνάδελφοί μου κάθε ημέρα έχουν φωτογραφία στον Τύπο εγώ τι κάνω άσε σου λέω».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

* Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ με κοινή απόφαση των τριων αρχηγών Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Βαγγέλης Βενιζέλος τόνισε: «Τοποθετήσαμε τον Λεωνίδα Δημουλιά σε αυτό το ευαίσθητο πόστο διότι η θητεία του στο Δήμο Πύργου μας είπε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση. Πιστεύω πως ο Λεωνίδας θα μας δικαιώσει όλους».

* Ο ΑΙΑΣ Γαστούνης οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στη μεγάλη της Ηλείας κατηγορία και ο δήμαρχος κ. Καστρινός δηλώνει ότι θα είναι αρωγός στον ιστορικό σύλλογο και δεν αποκλείει να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο

* Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βαρβάσαινας μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του στην Αυστρία θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Παναθηναϊκό. Ο Ρότσα δήλωσε: «Ο αντίπαλός μας είναι ισχυρός και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

* Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος έρχεται στην Ηλεία φιλοξενούμενος του Παύλου Τσάμη οι δύο πρώην ισχυροί του ποδοσφαίρου σχεδιάζουν ανατροπές σε κάθε επίπεδο μαζί τους και ο Κώστας Φωτόπουλος

* Ο Νίκος Αναστόπουλος αναλαμβάνει προπονητής στον Ηλειακό Λεχαινών και με πρόταση του πρώην Δημάρχου Νίκου Κουλούρη γίνεται επίτιμος Δημότης και του παραδίδουν το κλειδί της πόλης.

* Ο Παναγιώτης Πλατανιάς κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται μόνο ΑΥΤΟΣ και ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος στο κέντρο «ΚΑΣΤΡΟ» προς τιμή του οργάνωσε δεξίωση με ελάχιστους καλεσμένους.

* Ο Δικηγόρος Βασίλης Λύμουρας είναι ο νέος νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ και δεν κρύβει την επιθυμία του στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

* Η ομάδα του Χάβαρι αποκτά νέα διοίκηση η οποία δηλώνει ότι πίσω της υπάρχει όμιλος εφοπλιστών με στόχο η ομάδα να φτάσει όσο ψηλά γίνεται.

Ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης γίνεται μέλος της ομάδας και υπόσχεται να προσφέρει αθλητικό υλικό.

* Ο Χρίστος Πλευριάς σαν νέος πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας δέχεται τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΕΠΟ , του υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα και του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

* Ο έγκριτος ποινικολόγος Θεόδωρος Αντωνόπουλος είναι ο νέος νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα διεθνούς δικαίου αλλά επί αθλητικών θεμάτων. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης σε δηλώσεις του τονίζει τη νομική αξία του Πυργιώτη ποινικολόγου αλλά και ήθος που τον κάνει ξεχωριστό.

* Ο γνωστός αθλητικός παράγοντας από τα Λεχαινά Νίκος Παπανικολάου είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και δηλώνει ότι το σύστημα υγείας λειτουργεί άψογα.

* Ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Με το Μιχάλη στην Ηλεία θα σαρώσουμε».

* Ο Γιάννης Βαρελάς πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ τιμάται από το Δήμο Αθηναίων και την αναμνηστική πλακέτα την απονέμει ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος.

* Ο Σάκης Αγριδιώτης αναλαμβάνει γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού και δηλώνει ότι: «φέτος είναι η χρονιά του για την διάκριση στην Ευρώπη, η κούπα είναι ζήτημα κάποιων αιώνων για να έλθει στον Πειραιά».

* Ο Γιώργος Καραστέργιος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Κουτσούκου, μεταπηδά στο γραφείο Τύπου του κ. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφιος.

* Ο γνωστός παράγοντας του ΠΑΟ Κακοβάτου Γρηγόρης Κανέλλης θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΣΗ Ηλείας.

* Ο Τάσος Σακέλης ταξιδεύει στη Γαλλία προσκεκλημένος από τη Λέσχη Αυτοκινήτων προκειμένου να δώσει μια ξεχωριστή διάλεξη με θέμα «Ταχύτητα στον δρόμο;».

* Ο γυμναστής Παναγιώτης Παυλόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Πανόπουλου

* Ο Ανδρέας Νικολόπουλος αναλαμβάνει προπονητής στα Σαγέικα και κατακτά το κύπελλο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

* Ο ΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ αναλαμβάνει τις μικτές ομάδες της Ηλείας και κατακτά νίκες εκτός έδρας με Αχαΐα και Μεσσηνία. Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ τόνισε: «Στόχο έχουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

* Ο καθηγητής διαιτησίας Νίκος Λαμπρόπουλος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με θέμα αναλύσεις κανονισμού ποδοσφαίρου. Την προσεχή εβδομάδα θα κυκλοφορήσει τρίτη έκδοση αφού τα βιβλία εξαντλήθηκαν.

* Ο γνωστός δικηγόρος και παράγοντας στο ΜΠΑΣΚΕΤ Νώντας Κυριαζής κατέθεσε στο Πρωτοδικείο έγκριση καταστατικού για επανίδρυση της ΓΕΠ. Δήλωσε: «Είναι το πρώτο βήμα, τώρα το δεύτερο θα σας το πω αργότερα».

* Ο δικηγόρος και παίκτης της ομάδας των Νομικών Γιάννης Γεωργουλόπουλος, αναλαμβάνει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας και δέχεται πρόσκληση να αναλάβει και την Θύελλα Πύργου από το Διοικητικό συμβούλιο και ο Νίκος Χηνόπουλος απειλεί με παραίτηση.

* Ο δικηγόρος Γιάννης Ιωάννου έγραψε το πρώτο του βιβλίο με θέμα: «προπονητής» και έγινε ανάρπαστο. Σε λίγες ημέρες επανακυκλοφορεί σε δεύτερη έκδοση.

* Η γνωστή παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου προσκεκλημένη από τη Διοίκηση του Πανηλειακού θα είναι η μοναδική ομιλήτρια στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πύργου με θέμα:« Μουσική και ποδόσφαιρο». Την κ. Μανωλίδου προλογίζει ο κ. Κώστας Ντάβαρης.

* Ο γνωστός παράγοντας Άγγελος Μπράτης αναδείχθηκε σύμβουλος της ΕΠΟ και είναι και υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Ηλείας.

* Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου Νίκος Θεοδώρου αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

* Ο Θέμης Μαντάς είναι ο βιογράφος του Μιλτιάδη Παναγιωτακόπουλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR δήλωσε: «Τατιάνα μου, είχα προτάσεις από διάφορους γνωστούς βιογράφους, προτίμησα όμως το Θέμη Μαντά όχι μόνο γιατί είναι πατριώτης αλλά θα παρουσιάσει τον βίο μου όπως αυτός θέλει. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ρεκόρ πωλήσεων».

* Ο Χρήστος Κανελλόπουλος μετά από μια πετυχημένη θητεία στα αθλητικά, μεταπηδά στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

* Ο Γιάννης Μουρούτης αναλαμβάνει διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,89 Fm και το Λεβεντοχώρι φωταγωγείται.

* Ο Γιώργος Παπαφωτόπουλος αναλαμβάνει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πύργου και είναι ανταποκριτής του STAR.

* Ο Τάκης Καπογιάννης αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στο MEGA.

*Ο λογοτέχνης δημοσιογράφος Γιάννης Νικολόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος δηλώνει ευτυχής.

* Ο Ανδρέας Καπογιάννης με πρόταση του πρωθυπουργού φιγουράρει στην κορυφή του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της κυβερνήσεως Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Είναι μαχητικός, είναι ξεχωριστός, ο Ανδρέας Καπογιάννης και γι? αυτό οι συνεργάτες μου και εγώ αποφασίσαμε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας».

* Ο Γιώργος Φάκος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων του ΑΝΤ1

* Η Πέλυ Μπεβούδα αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στο γνωστό περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ» και ανταποκρίτρια στο ΣΚΑΪ

* Η Νάνσυ Σπυροπούλου αναλαμβάνει αρχισυντάκτης στην γνωστή εφημερίδα ESPRESSO και η κυκλοφορία στο ύψος.

* Ο Κώστας Αντωνόπουλος κυκλοφορεί τη νέα του ποιητική συλλογή. Το βιβλίο προλογίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

* Ο Παναγιώτης Παυλόπουλος εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων στο ΑΡΤ του Καρατζαφέρη.

* Ο Γιάννης Αργυρόπουλος αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ. Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Βενιζέλος καυτηριάζει τη στάση του Γιάννη τονίζοντας: «Εγώ τον Γιάννη τον είχα στα πούπουλα ό,τι ήθελε το είχε, τώρα γιατί έφυγε;»

* Ο Γιώργος Ροζής είναι ο νέος αρχισυντάκτης της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» και Διευθυντής Ειδήσεων της ΟΡΤ

* Ο Στάθης Πουλιάσης είναι συμπαρουσιαστής στο δελτίο Ειδήσεων του «ΚΟΝΤΡΑ» με τον Άλκη Παυλόπουλο.

* Ο Νάσος Σκούρας βραβεύεται απο την Π.Σ.ΑΤ για τις τηλεοπτικές του εκπομπές και τις στυλιστικές του προτιμήσεις.

* Η Δήμητρα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει το συντονισμό των εκπομπών του STAR.

* Ο Μπάμπης Πλάγος κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημά του. Στην Ακαδημία Αθηνών, τον εκλεκτό συγγραφέα παρουσιάζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης.

* Ο Χρίστος Πλευριάς μετακομίζει στην Αγία Παρασκευή όπου αναλαμβάνει διευθυντής της ΕΡΑ

* Ο Ζαχαρίας Μαντάς μετακομίζει στον ALPHA και μαζί με την Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζουν την εκπομπή «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ».

* Ο Ηλίας Φροντιστής με γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Βυτίνα.

* Το τεχνικό προσωπικό της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» με έξοδα του Στάθη Ξένου αναχωρεί για διακοπές στο ΛΑΛΑ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Όλη η επικαιρότητα