Ηλεία

Σαβάλια: «Έφυγε» στο πάρτυ γενεθλίων των εγγονιών του!

Ακούστε το άρθρο

Η χαρά για τα γενέθλια των δύο μικρών εγγονιών του, δεν κράτησε για πολύ και η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για μια οικογένεια στα Σαβάλια…

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος ο «τρενάς», κατά κόσμον Κώστας Χρ. Σπυρόπουλος, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου κατά το πάρτυ γενεθλίων των δύο μικρών του εγγονιών, «παγώνοντας» όσους βρίσκονταν στο σπίτι…

All-focus

Ο άτυχος Κώστας Σπυρόπουλος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς τη στιγμή που χαίρονταν και καμάρωνε για τα εγγόνια του. Ο 63χρονος συνταξιούχος σιδηροδρομικός υπάλληλος, ήταν στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια της κόρης του, κάτω από το δικό του.

Μαζί με τα μικρά παιδιά, φίλους και συγγενείς, διασκέδαζε και τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε λίγο αργότερα. Ξαφνικά, έφυγε από το σπίτι και ανέβηκε στο δικό του σπίτι, όμως αργούσε και συγγενικά του πρόσωπα ανέβηκαν για να του μιλήσουν.

Το σοκ ήταν μεγάλο, όταν έγινε αντιληπτός, πεσμένος στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του. Πιθανότατα, κατά το πάρτυ ένοιωσε την πρώτη αδιαθεσία και ίσως θέλησε να προλάβει να απομακρυνθεί από τα μικρά παιδιά, διαισθανώμενος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η μεγάλη χαρά μετατράπηκε σε ανείπωτο πόνο, κανείς δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί. Άμεσα,  ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο λίγο αργότερα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η «είδηση» του θανάτου σόκαρε την κοινωνία των Σαβαλίων και της Αμαλιάδας. Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον φίλο τους τον «τρενά» όπως ήταν γνωστός.

Βουβός ο πόνος χθες το μεσημέρι στην κηδεία του, που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Σαβαλίων. Συγγενείς, φίλοι και οι συγχωριανοί του, του είπαν το τελευταίο «αντίο», για ένα τέλος που «ήρθε» σε μια χαρούμενη ημέρα για τον ίδιο και την οικογένειά του και η οποία μετατράπηκε σε θρήνο…

Η εφ. «Πατρίς» και το patrisnews.com εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα