Categories: Style

Scarf Coat: Το δύο σε ένα πανωφόρι που εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις

Share

Όλα ξεκίνησαν το 2021 όταν η εταιρεία με έδρα τη Στοκχόλμη, Tôteme, κυκλοφόρησε ένα υβρίδιο κασκόλ και τζάκετ. Το εν λόγω στυλ εξαντλήθηκε φυσικά μέσα σε λίγες μέρες, και αν είχατε την τύχη να αποκτήσετε ένα, ήσαστε μία από τις υπερήφανες κατόχους του κομματιού της χρονιάς. To 2022 η μάρκα επανέφερε το εμβληματικό της σχέδιο το οποίο φυσικά εξαντλήθηκε και πάλι πολύ γρήγορα.

Ισως μπορείτε ακόμα να βρείτε μερικά εναπομείναντα μεγέθη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αν όμως όχι, τότε έχουμε καλά νέα. Το παλτό με ενωματωμένο κασκόλ είναι επίσημα “A Thing” – και πολλές άλλες μάρκες έχουν δημιουργήσει δικές τους εκδοχές. Επιπλέον, ενώ το Tôteme θα σας κόστιζε κάτι παραπάνω από 800 ευρώ, υπάρχουν στυλ που είναι εξίσου ονειρεμένα από τα H&M, Jaeger και την Ted Baker που θα είναι πολύ πιο ήπια για τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Εξίσου κομψά και άνετα, υπάρχει κάτι τόσο ενδιαφερον σε αυτά τα δύο-σε-ένα πανωφόρια. Η Anouk Yve (παραπάνω) δείχνει πώς να το διατηρήσετε κλασικό σε συνδυασμό με κομψά κομμάτια – και να δημιουγησετε μια τέλεια εμφάνιση για το γραφείο, ενώ ένα chunky loafer με κάλτσα θα του έδινε μια φρέσκια πινελιά.

Αν και βλέπουμε αυτό το συγκεκριμένο πανωφόρι σε όλο το Instagram και μας έχει κάνει να το σκεφτόμαστε συνεχώς, είμαστε πρόθυμες και να βρούμε άλλες εκδοχές του που μπορεί να μην έχουν όλοι ακόμα. Έτσι, για να δοκιμάσουμε αυτή τη μίνι τάση, βρήκαμε αρκετά παλτό και σακάκια με ενσωματωμένα κασκόλ που θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ, και το πιο σημαντικό, budget.

Tôteme
Ζara
H&M
Jaeger, Marks and Spencer

Πηγή: marieclaire.gr