Lifestyle Smile

Scarlett Johansson: Τρίτο γάμο στα… κρυφά έκανε η σταρ

Ακούστε το άρθρο

Τρίτο γάμο στα… κρυφά έκανε η σταρ Scarlett Johansson!

Συγκεκριμένα Scarlett και Colin ανακοίνωσαν τον γάμο του μέσω ενός φιλανθρωπικού οργανισμού και πιο συγκεκριμένα του Meals on Wheels, όπως είχαν κάνει και η Katy Perry με τον Orlando Bloom με τη γέννηση της κόρης τους.

Η τελετή έγινε το Σαββατοκύριακο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι είπε το «ναι» σε μια μικρή τελετή το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε χθες ο λογαριασμός στο Instagram Meals on Wheels America.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μια οικεία τελετή με τους κοντινούς συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους τους, ακολουθώντας τους κανόνες προστασίας για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC. Η επιθυμία του γάμου τους είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica.

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε δωρεές για να γιορτάσετε το ευτυχισμένο ζευγάρι» ανέφερε η ανάρτηση. Το Meal of Wheels είναι ένας οργανισμός που καταπολεμά την πείνα και την απομόνωση στην κοινότητα των ηλικιωμένων παρέχοντας γεύματα σε όλη την χώρα.

 via

Όλη η επικαιρότητα