Προγνωστικά

Scorakias: Ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα

Με μια ευρεία γκάμα επιλογών για ποντάρισμα, αλλά και εταιρειών για να επιλέξετε.
τέρμα σε γήπεδο ποδοσφαίρου
Ακούστε το άρθρο

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών κι όλοι είναι επί ποδός με τις ετοιμασίες για του γιορτινού τραπεζιού, φέτος σε τελείως διαφορετικό ύφος, καθώς ο Covid19 και η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον, αλλά και τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της, αλλάζουν κατά πολύ το Χριστουγεννιάτικο τοπίο και το εορταστικό κλίμα. Τα νέα μέτρα, με τα συχνά τεστ αναμένεται να περιορίσουν τη μετάδοση του ιού, αλλά και τις εξόδους, μα και να αυξήσουν τις επισκέψεις στα σπίτια, συγγενών και φίλων, αυτές τις γιορτινές μέρες.

Μια νέα παρουσία στο online στοίχημα, ο  Scorakias για να δώσει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για στοιχηματισμό, είτε πρόκειται για κλασσικά στοιχήματα, είτε για live betting, είτε ακόμα και προτάσεις για τα διαθέσιμα αθλητικά γεγονότα της ημέρας.

Ο Scorakias λοιπόν, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στο στοίχημα στο διαδίκτυο, με μια ευρεία γκάμα επιλογών για ποντάρισμα, αλλά και εταιρειών για να επιλέξετε.

Στην πλατφόρμα του, συγκεντρώνει τους καλύτερους, και νόμιμους, bookmakers που λειτουργούν με βάση τον νόμο 4002/2011 στην Ελλάδα, δείτε τους εδώ scorakias.com/stoiximatikes/ , ώστε να μπορεί κανείς να διαλέξει τον δικό του, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του: είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις αποδόσεις, είτε με τις προσφορές, είτε με τις δυνατότητες των συναλλαγών, είτε με οτιδήποτε μπορεί να σκέφτεται ο παίκτης και φυσικά το Live Betting.

Παρέχει έτσι όλες τις συνθήκες ώστε κάποιος να παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα για την εξέλιξη των αποδόσεων, την εμφάνιση των προσφορών των ημερών και όλα τα προσφερόμενα στοιχήματα ανά άθλημα, πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και την ασφάλεια. Οι νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την έλευση της παγκόσμιας πανδημίας του Covid19 κι έπειτα, έχουν δημιουργήσει και νέες ανάγκες σε πολλούς τομείς, αλλά και μια νέα πραγματικότητα, με το διαδίκτυο να παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτή.

Τραπέζια γεμάτα, παρέες με καλή διάθεση κι ευκαιρία για οικογενειακές στιγμές, λοιπόν, αλλά και για την απόλαυση τηλεοπτικών μεταδόσεων των αθλητικών αγώνων που δε σταματάνε σχεδόν ποτέ, με κυρίαρχη την Premier League με την Boxing Day, το ΝΒΑ και τον εκπληκτικό Γιάννη Αντετονκούμπο, αλλά και για τυχερά παιχνίδια, που είναι πολύ δημοφιλή την περίοδο των γιορτών. Δεν είναι μικρός ο αριθμός όλων όσων επισκέπτονται τα casino τις γιορτινές αυτές μέρες, κάτι που λόγω των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, είναι πλέον πιο δύσκολο.

Ρουλέτα, Πόκερ, ΜπλακΤζάκ, Φρουτάκια και πολλά ακόμα παιχνίδια μέσα από το σαλόνι σας, χωρίς μετακινήσεις και με μια διαθέσιμη θέση σας περιμένουν μέσα από το καινούριο site του Scorakia.

Όλη η επικαιρότητα