Αργολίδα Κορινθία Πελοπόννησος

Σε 12 χρόνια στο ψυχιατρείο καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου ο 30χρονος που σκότωσε την μητέρα του (PHOTOS-VIDEO)

Εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου η υπόθεση του 30χρονου που σκότωσε την ίδια του τη μητέρα, τον Ιούλιο του 2016, στην Κορινθία.

Στον 30χρονο επιβλήθηκε μέτρο ασφαλείας και καταδικάστηκε σε εγκλεισμό στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού για 12 έτη για την δολοφονία και για άλλα 2, 5 έτη για την οπλοφορία και την οπλοχρησία, καθώς θεωρήθηκε άτομο με μειωμένο καταλογισμό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν στις 17 Ιουλίου του 2016 όταν ο αδερφός του 30χρονου αντίκρισε την μητέρα νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, γεμάτη αίματα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και έπειτα από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στον δρόμο και γεμάτο αίματα. Ο δράστης ομολόγησε αμέσως την πράξη του χωρίς να αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο λόγο που τον οδήγησε στην δολοφονία.

Κατά την απολογία του, ο 30χρονος είπε πως ενώ καθόταν έξω και κοιτούσε το φεγγάρι, η μητέρα του ζήτησε επίμονα να μπει μέσα. Τον τράβηξε και τον έσπρωξε. Πρώτα μπήκε η μητέρα του μέσα και μετά εκείνος. Τότε, άκουσε μια φωνή να του λέει ή εκείνος ή η μητέρα του. Το σκέφτηκε λίγο αλλά μετά τη σκότωσε.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Γεωργόπουλος, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε τα βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα