Αθλητισμός

Σε αναζήτηση προπονητή…

koroibos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση προπονητή είναι από χθες ο Κόροιβος Αμαλιάδας, αφού τελικά ο Βασίλης Νιπεργιάλης δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της ηλειακής ομάδας στην Α1 Εθνική μπάσκετ.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει ο Βασίλης Νιπεργιάλης, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με την αγαπημένη του ομάδα, και τη νέα χρονιά, οπότε από χθες η διοίκηση του Κόροιβου, είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» το Σαββατοκύριακο, όπου ίσως και να έχουμε ανακοινώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του Κοροίβου για την εξέλιξη με τον Βασίλη Νιπεργιάλη αναφέρει: «Μετά από συζητήσεις ενός μηνός περίπου, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε για την επόμενη σεζόν με τον προπονητή μας Βασίλη Νιπεργιάλη. Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο, αλλά οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε τις επαγγελματικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες του την δεδομένη περίοδο.
Άλλωστε θα είναι κοντά στην ομάδα βοηθώντας την, όπως όλοι μας με κάθε τρόπο για την επίτευξη των στόχων της. Από σήμερα είμαστε σε αναζήτηση προπονητή, έτσι ώστε μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας».

Όπως είναι φυσικό, πάνε λίγο πίσω και οι ανανεώσεις, αφού πρέπει να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, πριν η διοίκηση του Κόροιβου ξεκινήσει τις ανακοινώσεις.

Πάντως λογικά οι Νοέας και Καρύδας θα συνεχίσουν στην ομάδα, όπως ίσως και ο Κακλαμάνος.

Επίσης ο νέος τεχνικός, θα έχει ενεργή συμμετοχή και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα