Σε αυτό το Παγκόσμιο σκοράρεις με το Mundoball από το Πάμε Στοίχημα

Share

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά την Κυριακή στο Κατάρ και θα μας κρατάει συντροφιά για ένα μήνα έως τον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται και το Μundoball από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Mε το Μundoball προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.

«Παίζεις» με τους φίλους σου στο δικό σας πρωτάθλημα

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα θα κερδίσεις πλούσια δώρα.*

Mε το Μundoball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σκοράρεις με το Μundoball, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τους 8 ομίλους.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει για την 1η θέση στον 5ο όμιλο ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία. Αουτσάιντερ είναι η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων για τον νικητή του ομίλου, τη 2η θέση, την 3η θέση, τον αριθμό των συνολικών γκολ στον όμιλο, τον ακριβή αριθμό πόντων στον όμιλο, τις ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις.

Φαβορί για την 1η θέση το Βέλγιο και για τη 2η η Κροατία

Στον 6ο όμιλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης είναι το Βέλγιο. Προβάδισμα για τη 2η θέση έχει η Κροατία. Την έκπληξη θα προσπαθήσουν να κάνουν ο Καναδάς και το Μαρόκο.

Πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα ανά ομάδα σε κάθε όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ άλλων για την πρόκριση, τον αριθμό πόντων που θα συγκεντρώσει κάθε ομάδα στον όμιλο, τα Over/Under γκολ που θα σημειώσει, τα Over/Under γκολ που θα δεχτεί.

Ενισχυμένη απόδοση σήμερα για την Πορτογαλία

Κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ένα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση. Η σημερινή προσφορά είναι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 8ο όμιλο από την Πορτογαλία.

Είναι φαβορί για την 1η θέση, σ’ έναν όμιλο στον οποίο συμμετέχουν ακόμα η Ουρουγουάη, η Νότια Κορέα και η Γκάνα.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ