Ηλεία

Σε Εισαγγελέα, Αστυνομία και Τροχαία για το Πανηγύρι Στρεφίου

strefi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τις ενέργειες της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Διοικητή του Τ.Τ Πύργου, για την «…τήρηση των Νόμων που αφορούν στη Νόμιμη Τάξη των Μικρομεσαίων Εμπόρων αλλά και την ασφάλεια των πολιτών-επισκεπτών στην Εμποροπανήγυρη Στρεφίου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επιστολή τους προς τους παραπάνω παραλήπτες, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου.

Αναλυτικά, αναφέρουν στην επιστολή τους…

«Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου καταγγέλλει εγγράφως στην Αστυνομία την άνω απαράδεκτη και παράνομη προ-έναρξη και παράταση , καθώς και πλήθος λοιπών παρανομιών όπως ׃

-η παράνομη και επικίνδυνη (σύμφωνα με την Δ.Ε.Η)εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση η οποία δεν είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς ηλεκτρικών εγκαταστάσεων .

-η ανεξέλεγκτη και άκρως επικίνδυνη στάθμευση των οχημάτων τα οποία «παρκάρουν» πάνω στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας και σε μήκος 1500 μέτρων με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος σοβαρού τροχαίου ατυχήματος αφού οι διερχόμενοι οδηγοί περνούν με υψηλές ταχύτητες από το συγκεκριμένο σημείο το οποίο και δεν ηλεκτροδοτείται .

-η εντελώς απαράδεκτη και χωρίς αδειοδότηση  εγκατάσταση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, την οποία επισκέπτονται μικρά παιδιά.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;

Κύριοι,

Θα αντιλαμβάνεστε ότι καταστρατηγούνται Νόμοι εις βάρος της νόμιμης τάξης των Μικρομεσαίων  Εμπόρων και εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών-επισκεπτών.

Τέλος, παρακαλούμε όπως με την αρμοδιότητα σας και την παρέμβαση σας να επιληφτείτε και να  σταματήσετε τις άνω ανεξέλεγκτες πράξεις που δεν δύναται να είναι υπεράνω Νόμων, ειδάλλως ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου θα προβεί κατά παντός υπευθύνου και όχι μόνο».

Όλη η επικαιρότητα