Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σε επιφυλακή η Αστυνομία για τον Χριστόδουλο Ξηρό – Μπλόκα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών

723bloko_xiros.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τη λάθος κίνηση του Χριστόδουλου Ξηρού και των συνεργών του που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψή του, αναμένουν οι αστυνομικές Αρχές, ενώ ήδη αντλούν ασφυκτική πίεση κάνοντας συνεχείς ελέγχους και έρευνες σε σπίτια και χώρους που θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί ένα ίχνος του.

Μετά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της διερεύνησης των πληροφοριών για ύπαρξη οπλισμού και πυρομαχικών, οι αστυνομικοί και στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, έχουν λάβει εντολές για πλήρη επιφυλακή, καθώς εκτιμάται πως μπορεί και να έχει περάσει ή να περάσει ο ίδιος ή συνεργάτες του από την περιοχή.

Αρκετά είναι τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Αχαΐα και την Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και άλλων Υπηρεσιών έχουν στήσει μπλόκα και στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και κάνουν ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα και στους επιβάτες.

Ουσιαστικά, το σημαντικό μήνυμα που θέλει να περάσει και να στείλει το αρχηγείο της Αστυνομίας είναι ότι πλέον τίποτα που σχετίζεται με την τρομοκρατία δεν θα αφήνεται στην τύχη και οι επίδοξοι δολοφόνοι θα νιώθουν τις Αρχές ασφάλειας πανέτοιμες για επέμβαση σε περίπτωση εκδήλωσης κτυπήματος.

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα