Προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γκοφ

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000.
Ακούστε το άρθρο

Μετά από ένα ακόμα ταμείο μας και φυσικά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, επιστρέφουμε στα γνωστά μας «λημέρια» και φυσικά εννοούμε το τένις.

Το γυναικείο τουρνουά στο Βερολίνο πλησιάζει στο φινάλε του, μας τα ημιτελικά να διεξάγονται σήμερα. Μάθε τα πάντα για τον στοιχημαν

Η Μαρία Σάκκαρη δοκιμάζεται κόντρα στην ικανότατη Μπελίντα Μπέντσιτς, όμως το πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει αμέσως μετά, με την Ονς Ζαμπέρ να αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Κόκο Γκοφ.

Ο. ΖΑΜΠΕΡ: Η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Ζαμπέρ τους περασμένους μήνες φτάνοντας μέχρι το νούμερο 4 του κόσμου δεν απέδωσαν καρπούς στο Ρολάν Γκαρός, μιας και η Τυνήσια αποκλείστηκε στο 1ο κιόλας γύρο από τη Λινέτ, σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του θεσμού. Η 27χρονη αθλήτρια προσπαθεί να αφήσει πίσω της όσα έγιναν στο Παρίσι και ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για το Γουίμπλεντον. Στο τουρνουά του Βερολίνου έχει δείξει μέρος των ικανοτήτων της, όμως γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να κάνει η επόμενη αντίπαλός της, Γκοφ, καθώς την έχει κερδίσει στις 3 από τις 4 φορές που έχουν αναμετρηθεί.

Κ. ΓΚΟΦ: Έχει όλο το μέλλον μπροστά της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η 18χρονη Αμερικανίδα έχει ξεκινήσει τη σεζόν πολύ δυνατά, κάνει τη καλύτερη σεζόν στη καριέρα της και το απέδειξε φτάνοντας στο τελικό του Ρολάν Γκαρός. Από το νούμερο 13, πλέον, του κόσμου, η Γκοφ μπήκε άμεσα στη σεζόν του γρασιδιού και έχει κερδίσει όλες τις αντιπάλους της με 2-0 στο Βερολίνο, στοχεύοντας στο τίτλο, λίγες μέρες πριν το Γουίμπλεντον. Φυσικά, η Ζαμπέρ δεν είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος, όμως η αθλήτρια του Πάτρικ Μουράτογλου δείχνει αποφασισμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζαμπέρ ολοένα και ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από το Ρολάν Γκαρός, όμως η εικόνα της Γκοφ εδώ και 1.5 μήνα μας οδηγεί χωρίς πολύ σκέψη στη νίκη της που πληρώνει 2.00 στη stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Όλη η επικαιρότητα