Ελλάδα

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Ειρήνης

Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει κανένα νεότερο στην υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Ειρήνης από την Κομοτηνή, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν όταν στις 3 Σεπτεμβρίου έφυγε με τον πατέρα της για άγνωστο προορισμό. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από αίτημα της μητέρας της μικρής αφού την επιμέλεια του παιδιού έχει εκείνη και φοβάται ότι ίσως η κόρη της διατρέχει κίνδυνο από τον πατέρα της.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και το Χαμόγελο του Παιδιού, έχοντας ήδη δημοσιοποιήσει την εξαφάνιση της μικρής με Amber Alert. «Θα ζητήσουμε άρση απορρήτου στοιχείων του πατέρα. Έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καμία πληροφορία που να είναι βάσιμη. Δεν γνωρίζουμε αν το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, αν τυχόν το έχει πειράξει ο πατέρας και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε άρση απορρήτου των στοιχείων του πατέρα. Και θέλω να πω ότι είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου, γεγονός που μαρτυρά το 1.700.000 κόσμου που επισκέπτεται τη σελίδα στο facebook για να μάθει νέα για την τύχη της μικρής Ειρήνης», δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Γιαννόπουλος στο protothema.gr.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου αναφέρει τα εξής: «Στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, απομακρύνθηκε η Ειρήνη Ζ., 10 ετών από τον πατέρα της, ο οποίος δεν ασκεί την επιμέλειά της. Η Ειρήνη Ζ., έχει ύψος 1,30 μ., ζυγίζει 29 κιλά και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που απομακρύνθηκε από τον πατέρα της φορούσε πολύχρωμο κολάν, λευκή μπλούζα με μαύρες καρδιές και μωβ σαγιονάρες. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η ανήλικη παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της».

Τέλος, το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την υπόθεση να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

eirini

Πηγή: huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα