Ελλάδα

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε η 18χρονη που είχε σκοτώσει στο Μαρούσι την 22χρονη φίλη της

«Η 18χρονη η οποία ομολόγησε την ενοχή της, εξέφρασε τη συντριβή της»
Ακούστε το άρθρο

Σε ποινή φυλάκισης 8 ετών σε Κατάστημα Κράτησης Νέων καταδικάστηκε η 18χρονη που είχε σκοτώσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πριν 6 μήνες την 22χρονη φίλη της στο σπίτι των γονιών της στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της 18χρονης, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, η διαδικασία ήταν εξαντλητική, ενώ ορισμένες φορές η δικάσιμος έγινε σε μεταμεσονύκτιες ώρες. Στην ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας αλλά και οι γονείς της 18χρονης εκφράζουν «προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου, απόλυτη ευγνωμοσύνη τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποία έκαναν οι κυρίες δικαστές».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το γραφείο του Αλέξη Κούγια: «Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα