Lifestyle

Σε κέντρο απεξάρτησης για να ξεπεράσει τον εθισμό του ο Μπραντ Πιτ

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο Μπραντ Πιτ κατέφυγε σε VIP κέντρο απεξάρτησης, το οποίο φιλοξενεί μόνο προσωπικότητες του Χόλιγουντ που αντιμετωπίζουν θέματα εθισμού.

Το κέντρο βρίσκεται στο Λος Αντζελες, και σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο Πίτ παρακολούθησε συναντήσεις και συνεδρίες θεραπείας, εντάχθηκε σε εντατικά προγράμματα και σε ατομικές συνεδρίες για να γίνει καλά.

Μια πηγή είπε στο δημοσίευμα: «Ο Πιτ έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις γαι τη ζωή του και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι καλύτερο για την οικογένειά του. Είναι πρόθυμος να εργαστεί σκληρά για να πάρει πίσω τα παιδιά του και ήδη είναι πολύ καλύτερα». 

GQ
GQ

Ο διάσημος ηθοποιός, σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση στο GQ παραδέχτηκε ότι η κατάχρηση ουσιών ήταν σοβαρό «πρόβλημα» για τον ίδιο κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, αλλά είναι ευγνώμων που τώρα αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα.

GQ
GQ

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί ο 53χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έπινε πολύ, ότι κάπνιζε μαριχουάνα και ότι συνήθιζε να αποκόβεται συναισθηματικά από τους γύρω του.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο…Είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά. Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ. Ειλικρινά, μπορούσα να πιω έναν Ρώσο κάτω από το τραπέζι με την ίδια του τη βότκα. Ήμουν επαγγελματίας, ήμουν καλός».

GQ
GQ
GQ
GQ

Πηγή: THETOC

Όλη η επικαιρότητα