Ηλεία

Σε κρίσιμη κατάσταση στον «Άγιο Ανδρέα» Πάτρας 65χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρεάς» νοσηλεύεται Πύργιος επιχειρηματίας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Κυριακής, σε τροχαίο ατύχημα στον Πύργο.

Ειδικότερα, γύρω στις 10:30 το βράδυ – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – ο 65χρονος επιχειρηματίας διέσχιζε την οδό Τάκη Πετροπούλου με το δίκυκλο μηχανάκι του. Στη συμβολή όμως με την οδό Προύσσης (σ.σ. στο ύψος της ΔΟΥ Πύργου) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες – επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Τάκη Πετροπούλου…

Ο άτυχος άνδρας εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ λίγη ώρα αργότερα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – κι αφού του προσφέρθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Νοσοκομείο του Πύργου – λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Χθες το πρωί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Φωτό: Αρχείο patrisnews

Όλη η επικαιρότητα