Ηλεία

Σε κρίσιμη κατάσταση το Boxer που βρέθηκε στη Ζαχάρω

Έχει εξαντληθεί από την ασιτία. 
Ακούστε το άρθρο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η Νίκη, το σκυλάκι, ράτσας boxer, που βρέθηκε στη Ζαχάρω, δίνουν αυτές τις ημέρες οι γιατροί καθώς έχει εξαντληθεί από την ασιτία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων Νοιάζομαι, η  Νίκη ξεκίνησε να τρώει αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά. «Τη μεταφέραμε στην κλινική Rio Vet στην Πάτρα για περισσότερες εξετάσεις. Η Νίκη έχει εξαντληθεί από την ασιτία, από την πείνα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν και εμείς προσευχόμαστε να αντεπεξέλθει. Προσευχόμαστε αυτά τα μάτια, τα θλιμμένα, να νιώσουν την χαρά, το παιχνίδι, το χάδι και όλα αυτά που έχει στερηθεί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τις ευχές σας, τις προσευχές σας, την οικονομική σας υποστήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κτηνίατρο Δημήτρη Γαλάνη στον Πύργο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την Νίκη αλλά και όλο το προσωπικό της Rio Vet που ανταποκρίθηκε άμεσα και δίνει αγώνα για να την κρατήσει στην ζωή και να την κάνει πάλι σκυλί. Θα επανέλθουμε σύντομα μόλις έχουμε περισσότερα νέα για την κατάστασή της υγείας της. Κράτα γερά κορίτσι μου».

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος στέλνει ένα ακόμη μήνυμα προς το κοινό: «Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς:

5531-093883-962 EUR
ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Όλη η επικαιρότητα