Ηλεία

Σε λειτουργία το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανδρίτσαινας

Σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ανδρίτσαινα, αφού ξεκίνησε να λειτουργεί το εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της κοινότητας.

Καθημερινά λοιπόν ένα όχημα επανδρωμένο με πυροσβέστες θα κάνει περιπολίες σε όλη την ευρύτερη περιοχή και θα είναι έτοιμο να συνδράμει στην κατάσβεση τυχόν πυρκαγιάς. Αυτή η εξέλιξη σίγουρα είναι θετική για την περιοχή, που αποκτά σοβαρή πυροπροστασία, ικανοποιώντας παράλληλα ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Να σημειωθεί ότι το όχημα επανδρώνουν στελέχη του πυροσβεστικού κλιμακίου Κρεστένων.

Πριν από λίγους μήνες επισκέφτηκαν το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανδρίτσαινας ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, μαζί με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Ρουμελιώτη, τον διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Ηλείας κ. Βασίλη Σολδάτο, τον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρέστενας κ. Κώστα Δρακόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Μιλτιάδη Γεωργακόπουλο, όπου και είδαν από κοντά τις εργασίες που γίνονταν στο κτήριο όπου στεγάζεται πλέον το Πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Όλη η επικαιρότητα