Ηλεία Πολιτική

Σε μια μεγάλη γιορτή Δημοκρατίας αναδείχθηκε η 15η του Μάη του 2022 και για την Ηλεία!

Ακούστε το άρθρο

Οι συμπολίτες μας, με θέρμη, ζέση, αυθορμητισμό, συνείδηση και ψυχή ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα και εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Έγιναν μέλη του, τον δυνάμωσαν, μετέτρεψαν την ψήφο τους στον Πρόεδρο, σε φωνή διαμαρτυρίας, σε έναν λογαριασμό επιστρεπτέο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έβγαλε την Ηλεία από τον Πανεπιστημιακό Χάρτη, υποβάθμισε και υποβαθμίζει συστηματικά τις Υγειονομικές της Δομές, στερεί από τα παιδιά της Ηλείας θέσεις από την τριτοβάθμια εκπαίδευση βγάζοντας 9000 περίπου υποψηφίους ανά τη χώρα βορά στα κολλέγια, υποβαθμίζοντας τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αφήνοντας το δρόμο Πάτρα- Πύργος σε μία διαρκή εκκρεμότητα!

Η Ηλεία τριπλασίασε τα μέλη της στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Συνάθροισε τη φωνή της με τις φωνές του κόσμου που «κατέθεσε» προσωπικό χρόνο και εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετατρέποντάς τον στο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη, με τα περισσότερα καταγεγραμμένα μέλη! Την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά, τα μέλη ψήφισαν για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ένα ψηφοδέλτιο με 58 υποψηφιότητες για την Δυτική Ελλάδα, η σύνθεση της οποίας θα γίνει γνωστή μετά την καταμέτρηση των ψήφων σε όλη τη χώρα!

Η Ηλεία και ο κόσμος της δυνάμωσε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από άψογα δημοκρατικές διαδικασίες, σε όλα τα εκλογικά κέντρα, όπου όλοι, μέλη και εφορευτικές επιτροπές, με πλήρη συνείδηση εθελοντισμού συνέδραμαν και ολοκλήρωσαν την εκλογική διαδικασία με υποδειγματικό τρόπο!

Το μήνυμα που έδωσε η Ηλεία και η ευθύνη που αναλαμβάνεται είναι το διακύβευμα!

Χαιρετίζουμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, που ενεργοποιήθηκαν και ενεργοποιούνται σε μια νέα Αρχή, για την Πολιτική Αλλαγή, για Δημοκρατία χωρίς έλλειμμα, για μια Δίκαιη Κοινωνία με την Κοινωνία!

Κανείς δεν περισσεύει στους αγώνες! Δυναμώσαμε στην Ηλεία και προχωράμε μπροστά!

Η Ηλεία πήρε στα χέρια της το «Αύριο»! Έγινε μέρος της Λύσης! Έγινε Συμμέτοχη στην Πολιτική Αλλαγή!

Όλη η επικαιρότητα