Εκπαίδευση Ηλεία

Σε πελάγη ευτυχίας οι επιτυχόντες της Ηλείας – Τι δηλώνουν στην εφ. «Πατρίς»

Ακούστε το άρθρο

Σε πελάγη χαράς και ικανοποίησης πλέουν από χθες μαθητές της Ηλείας που κατάφεραν να σημειώσουν τις επιθυμητές βαθμολογίες ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές της αρεσκείας τους. Σε μια χρονιά που οι δυσκολίες της ήταν πολλές, κατάφεραν στο τέλος να κερδίσουν «με το σπαθί τους» την επιτυχία τους και το χαμόγελο στα χείλη τους.

Η επιβεβαίωση της επιτυχίας ήταν αυτό που περίμεναν προκειμένου να «φωτίσει» το πρόσωπό τους από χαρά. Για κάποιους που αγωνίστηκαν λιγάκι παραπάνω, η επιβράβευσή τους ήρθε με την είσοδό τους στις πρώτες θέσεις κατάταξης της σχολής. Και παρά το ότι το γενικότερο πρόσημο των βάσεων εισαγωγής ήταν αρνητικό με την πτώση αρκετών τμημάτων, ωστόσο ο σπουδαίος αγώνας των υποψηφίων απέδωσε καρπούς. Ο κόπος τους και οι πολλές ώρες μελέτης έφεραν εν τέλει τη δικαίωσή τους.

Κοινή άποψη που επικράτησε από τους μαθητές ήταν πως πρόκειται για μια δύσκολη χρονιά που εν τέλει άξιζε την προσπάθεια. Πλέον έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους, δηλώνουν προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουν στο νέο τους κεφάλαιο.

Ευαγγελία Καποπούλου

2ο Λύκειο Πύργου

Φαρμακευτική Πάτρας

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα με ικανοποίησαν και δικαίωσαν την προσπάθειά μου. Η προσήλωση στο στόχο μου με έκανε να ξεπεράσω στιγμές κόπωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξή της όλα τα χρόνια της σχολικής μου πορείας, τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο «Άνοδος» και ειδικότερα τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο και τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο για τη βοήθειά τους. Θέλω να ευχηθώ καλές σπουδές στους καινούριους φοιτητές και σε όσους δεν τα κατάφεραν να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες».

Βενετία Κατσίκα

1ο ΓΕΛ Πύργου

Νομική Αθήνας

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που πέτυχα το στόχο μου να περάσω στη Νομική Αθηνών . Ήταν μια απαιτητική χρονιά γεμάτη θυσίες όμως τελικά άξιζε ο κόπος . Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένεια μου για την συμπαράσταση τους , τους φίλους μου , το  σχολείο μου το 1ο ΓΕΛ Πύργου και ιδιαιτέρως το φροντιστήριο μου «Άνοδος». Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τη αδιάλειπτη στήριξη και αγάπη των καθηγητριών μου εκεί. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

Χρήστος Χρυσανθακόπουλος (17.700 μόρια)

2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Σχολή Ευελπίδων Αθήνα (2ος)

«Είμαι ανακουφισμένος και ικανοποιημένος που βρήκαν τόπο οι κόποι μου. Πλέον είμαι ανυπόμονος για τη νέα ζωή που θα ακολουθήσει. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δε θυσίασα πολλά πράγματα, απλά περιόρισα λίγο τις εξόδους μου και επικεντρώθηκα στο διάβασμα μου μεθοδικά και τακτικά. Ήταν δύσκολη χρονιά, διότι είχαμε ένα διαφορετικό τρόπο διαβάσματος κυρίως, αλλά με τη σωστή προετοιμασία και αγάπη για το στόχο που έχω θέσει, κατάφερα να πετύχω. Ευχαριστώ καταρχάς το Θεό που με κράτησε υγιή όλη τη χρονιά, τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, τον αδερφό μου που με ενημέρωνε ως μεγαλύτερος και μου έδινε θάρρος, όλους τους υπόλοιπους συγγενείς μου, καθώς και τους καθηγητές μου που με τις γνώσεις τους με καθοδήγησαν στην επιτυχία αυτή».

Διονύσιος Μπακόπουλος (13.040 μόρια)

4ο ΓΕΛ Πύργου

Φυσικό Πατρών

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το αποτέλεσμα. Είναι αυτό που επιθυμούσα μετά από πολύ σκέψη. Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα χρονιά με πολλές γνώσεις, γνωριμίες με καινούριους καθηγητές που με βοήθησαν αρκετά. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξή της και ελπίζω το μέλλον μου να είναι γεμάτο επιτυχία».

Άρης Νικολόπουλος

Λύκειο Λάλα

Σχολή Αστυφυλάκων

«Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα να εισαχθώ στην πρώτη σχολή προτίμησης μου, στη σχολή αστυφυλάκων. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαιτέρως τις καθηγήτριες  μου στα φροντιστήρια «ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ», την  φιλόλογο Βορλόκα Μαρία και την οικονομολόγο Γκίκα Κωνσταντίνα για την πολύτιμη βοήθεια τους».

Μαρίνης Κατσαϊδώνης

Λύκειο Βασιλάκι

Σχολή Αστυφυλάκων

«Ο στόχος μου επετεύχθη! Κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή! Οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στα φροντιστήρια ‘’ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ’’ και ιδιαιτέρως την φιλόλογο μου  Βορλόκα Μαρία, την οικονομολόγο Γκίκα Κωνσταντίνα, τον μαθηματικό μου Ζωγόπουλο Γιάννη και την καθηγήτρια Πληροφορικής Δεμέκα Θεώνη. Εύχομαι σε όλους μας Καλές Σπουδές!».

Μαρία-Χριστίνα Φωτοπούλου (17.397 μόρια)

2ο ΓΕΛ Πύργου

Νομική Κομοτηνής

«Ο στόχος μου επιτεύχθηκε μπήκα στην πρώτη σχολή επιλογής μου Νομική Κομοτηνής. Παρότι οι στιγμές αδυναμίας και κούρασης ήταν συχνές, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τα αποτελέσματα μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ βαθύτατα τους γονείς αλλά και τους φροντιστές μου, τον κ. Κώστα Σιδέρη και την κ. Νίκη Παπαϊωάννου που στάθηκαν στο πλευρό μου, υπερβαίνοντας τον ρόλο του δασκάλου με κάθε δυνατό τρόπο».

Βασίλης Φιντριλής (14.876 μόρια)

4ο ΓΕΛ Πύργου

Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο)

«Είμαι ευχαριστημένος που κατάφερα να περάσω σε μια από τις πρώτες μου επιλογές, καταφέρνοντας να πετύχω σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική. Παρά την κούραση και τις δυσκολίες, κατάφερα να παραμείνω προσηλωμένος στο στόχο μου και να μην αποκλίνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλα όσα κατάφερα αρχικά τις καθηγήτριες μου κ. Χαρά Στασινοπούλου και Διονυσία Αγγελοπούλου, Εύη Βεργοπούλου και Γιώργο Μπάμπαλη και τους γονείς μου που ήταν στο πλευρό μου σ’ αυτό το όχι και τόσο εύκολο «ταξίδι». Πλέον μια νέα σελίδα ξεκινά στη ζωή μου, με περισσότερες απαιτήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ελπίζω να ανταποκριθώ σε όλα όσα προκύψουν στο μέλλον».

Γιώργος Γκουβέρος (17.980 μόρια)

2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Εργοθεραπεία Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Νιώθω αρχικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που κατάφερα και έπιασα τη 2η κατά σειρά σε προτίμηση σχολή μου. Πρώτη σε προτίμηση ήταν η οδοντιατρική Αθηνών, που έχασα για 50 μόρια!!! Η φετινή χρόνια ήταν λίγο πιεστική, καθώς πέρα από το σχολείο, εργαζόμουν και ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τον Ενιπέα Λατζοΐου! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και συγκεκριμένα τη μητέρα μου Δήμητρα Μαντά, καθώς επίσης και τους καθηγητές μου!»

Λεωνίδας Φωτεινόπουλος

ΓΕΛ Πελοπίου

Νομική Κομοτηνής

«Η επιτυχία μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και δικαιώνει τους κόπους μου, καθώς το όνειρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Μετά από μια καλή προετοιμασία, ήρθε η ανταμοιβή, με την επιτυχία στην Σχολή της πρώτης μου επιλογής. Βέβαια, στην προσπάθεια αυτή, δεν ήμουν μόνος μου. Δίπλα μου στάθηκαν η οικογένειά μου, οι καθηγητές και οι φίλοι μου, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Μαίρη Μαραγκού και τον κ. Τάκη Γεωργακόπουλο για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή τους.  Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία».

Κυριάκος Μπότσας

ΓΕΛ Λάλα

Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (Αλεξανδρούπολη)

«Η προσπάθεια και οι κόποι  πολλών ετών έφτασαν στο τέλος τους !Το συναίσθημα της επιτυχίας είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο. Νιώθω βαθιά συγκινημένος και ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα! Οφείλω θέρμες ευχαριστίες στο Θεό, στους γονείς και στους καθηγητές μου που μου στάθηκαν σε κάθε δύσκολη στιγμή αυτού του πολυτάραχου και ψυχοφθόρου «μαραθωνίου» που αποκαλείται πανελλαδικές! Εύχομαι να γίνω ένας άξιος επιστήμονας Μοριακός Βιολόγος και γενετιστής υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο με ήθος και αξιοπρέπεια!!Πλέον το μέλλον είναι μπροστά και ανυπομονώ να γνωρίσω το τι μου επιφυλάσσει!!!».

Γιάννης Κολλύρης (16.216 μόρια)

4ο ΓΕΛ Πύργου

Μαθηματικό τμήμα Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να είναι γεγονός φυσικά ένιωσα μεγάλη χαρά και ανακούφιση που εισήχθην στο τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το οποίο ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Η χρονιά αυτή ήταν σαφώς πολύ απαιτητική τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και τώρα βλέπει ο κάθε ένας από εμάς να αποδίδονται οι καρποί των κόπων του. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω την μητέρα μου καθώς και την οικογένεια της για όλη την βοήθεια που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρονιά. Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 4ου λυκείου πύργου για όλη την στήριξη που δείχνουν στα παιδιά και τα βοηθούν σε συνδυασμό με την παροχή γνώσεων να γίνονται καθημερινά καλύτεροι. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω το  και την ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου Άλμα για την συνεχή και απαράμιλλη παροχή γνώσης και ηθικοπνευματικής βοηθείας σε αυτόν μου τον αγώνα. Τέλος ευχαριστώ και την διεύθυνση σπουδών  του φροντιστηρίου άλμα που αντιμετωπίζει τους μαθητές σαν παιδιά, τα δικά τους παιδιά, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε είδους πελατειακές σχέσεις».

Γιάννης Πήττας (16.345 μόρια)

2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας Θεσσαλονίκη

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω στο ΔΙ.ΠΑ.Ε Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα των Βιοϊατρικών Επιστημών. Επίσης για την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου.»

Δήμητρα Μαλεβίτη (15.640 μόρια)

2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Λογοθεραπεία Καλαμάτας (1η)

«Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με τα αποτελέσματα γιατί μπήκα και πρώτη στη σχολή μου. Ενώ δούλευα ταυτόχρονα κατάφερα να φτάσω τα μόρια που ήθελα. Η χρονιά ήταν λίγο δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο κατάφερα να ανταπεξέλθω μέχρι το τέλος και έτσι έφτασα στην ολοκλήρωση του στόχου μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ».

Σοφία Γαβρά (17.340 μόρια)

4ο ΓΕΛ Πύργου

Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών

«Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων και την εισαγωγή μου στο τμήμα Ψυχολογίας της Παντείου νιώθω αρκετά ικανοποιημένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές όσο και τους γονείς μου οι οποίοι ήταν δίπλα μου όλη αυτή τη χρονιά. Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στα επόμενα παιδιά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους!»

Αγγελική Ζωγοπούλου (16.470 μόρια)

2ο ΓΕΛ Πύργου

Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση με την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη, τις καθηγήτριες του Φροντιστηρίου «Ορόσημο–Θαλής» για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου».

Όλη η επικαιρότητα