Ηλεία

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, των επαγγελματιών του αγροτο-κτηνοτροφικού τοπικού πληθυσμού, σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένα έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, με άλλα να προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα, σε όλο το Δήμο Ήλιδας.

Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτής της προσπάθειας, από το πρωί της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου, στην τοπική κοινότητα Καρδαμά, βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Ήλιδας κ. Θανάσης Φουντάς, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας, με τη χρήση των απαραίτητων χωματουργικών μηχανημάτων, διαμορφώθηκαν οι δρόμοι που είχαν υποστεί ζημιές από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου και όπως δήλωσε ο κ. Φουντάς «προχωρήσαμε άμεσα, σε παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν αμέσως μετά τις έντονες βροχοπτώσεις. Είναι η εποχή της συγκομιδής του ελαιοκάρπου και οφείλει ο Δήμος να εξασφαλίσει ομαλή πρόσβαση σε όλους τους ελαιώνες».

Όλα τα προβλήματα στην αγροτική οδοποιία έχουν καταγραφεί και σύμφωνα με τον κ. Φουντά «η Δημοτική Αρχή Ήλιδας, τα αντιμετωπίζει με σχέδιο, πράξεις και επιμονή, θέτοντας σε υψηλή θέση στους στόχους της και διατηρώντας έντονο το ενδιαφέρον της για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, επιδιώκοντας παράλληλη ενίσχυση του πρωτογενή τομέα».

Σύμφωνα, τέλος, με τον προγραμματισμό, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα