Ηλεία

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στην Ανδρίτσαινα

Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα έργα στην Ανδρίτσαινα, που θα αναβαθμίσουν καίρια την περιοχή, αφού υλοποιείται χωρίς προβλήματα η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση και βελτίωση αστικών υποδομών διοικητικής και ιστορικής έδρας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων» προϋπολογισμού 1.024.330,00€, που είχε υπογράψει ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κος Σάκης Μπαλιούκος στα μέσα Ιουλίου.

Όπως έχει τονισθεί από τον κ. Μπαλιούκο, το έργο χωρίζεται σε δύο υποέργα. Το πρώτο αφορά την «ανάπλαση και βελτίωση αστικών υποδομών διοικητικής έδρας και ιστορικής έδρας του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων» με προϋπολογισμό 1.024.330,00€, ενώ το δεύτερο την «υπογειοποίηση εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης οδού Αρχαίας Ολυμπίας ΔΚ Κρεστένων» με προϋπολογισμό 186.00,00€.

Στην Ανδρίτσαινα προβλέπεται επί του κεντρικού δρόμου η αντικατάσταση 62 συνολικά φωτιστικών αλλά και ανάπλαση μονοπατιών με ακανόνιστη πέτρα παράλληλα του κεντρικού δρόμου στην Νότια πλευρά της Ανδρίτσαινας.

Όσο αφορά τη Κρέστενα στην οδό Αρχαίας Ολυμπίας προβλέπεται υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης, η διευθέτηση όμβριων, η ανάπλαση του δρόμου με κυβόλιθους αλλά και η τοποθέτηση μονόφωτων φωτιστικών σε μήκος 575 μέτρα.

Εντωμεταξύ την Δευτέρα ξεκινούν και πάλι τα έργα αναβάθμισης της παιδικής χαράς Ανδρίτσαινας, που είχαν σταματήσει για λίγο, λόγω καλοκαιριού.

Σύντομα η παιδική χαρά Ανδρίτσαινας θα παραδοθεί προς χρήση.

Όλη η επικαιρότητα