Categories: Lifestyle

Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ ξανά ο Ben Affleck

Share

Ο 45χρονος ηθοποιός Ben Affleck βρίσκεται για απεξάρτηση από τον εθισμό στο αλκοόλ και είναι ο 42χρονος αδελφός του Casey Affleck και η πρώην σύζυγός του, η 45χρονη Jennifer Garner που τον ώθησαν να το κάνει.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με την φίλη του, που είναι μουσικός παραγωγός, Lindsay Shookus, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου, σύμφωνα με το Us Weekly. Είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος», δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό.

Έτσι ο ηθοποιός όταν βρέθηκε σε ανάγκη στράφηκε προς την πρώην σύζυγό του και όπως γράφει το RadarOnline, επικαλούμενη πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι, παρά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Jen ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί».

Ο Ben της είπε όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του, είπε η πηγή και πρόσθεσε ότι «έφτασε στο χείλος της καταστροφής, αλλά γνώριζε πως έπρεπε να αλλάξει».

Ο Casey και η Jennifer ανέφεραν ότι ο Ben βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μετά από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί ένα κέντρο βουδιστικού διαλογισμού που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα», και νιώθει πιο δυνατός από ποτέ.

Αν και ο Ben με την Jen βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έκδοση του διαζυγίου τους η ηθοποιός «θα συνεχίσει να εκεί γι αυτόν όποτε την χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», εξηγεί η πηγή.

Πηγή: huffingtonpost.gr