Χωρίς κατηγορία

Σε Πύργο και Αμαλιάδα σήμερα η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από την Π.Δ.Ε και το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τη δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», σε συνεργασία με το Ι.Ο.Α.Σ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», που πραγματοποιείται με επιτυχία σε μεγάλα αστικά κέντρα και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η δράση για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των πολιτών και την πρόληψη της αποφυγής των τροχαίων ατυχημάτων, που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, έχει συμπεριληφθεί στο ετήσιο σχέδιο δράσης που εκπονεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πρόληψη, ενημέρωση και προαγωγή της υγείας των πολιτών της και θα διεξαχθεί σε κεντρικά σημεία των πόλεων, Πάτρας, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πύργου και Αμαλιάδας, κατά τις νυκτερινές ώρες.

Περισσότεροι από 2.500 νέοι οδηγοί παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς ατυχήματα» του Ι.Ο.Α.Σ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», μια βραδιά-θεσμό, όπου πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.Α.Σ και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής και των νέων ανθρώπων στους δρόμους της χώρας.

Στον Πύργο οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Πεζόδρομο της Κεντρικής πλατείας, ενώ στην Αμαλιάδα επίσης στον κεντρικό Πεζόδρομο.

Οι κατά τόπους δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη – συνεργασία μεταξύ άλλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας, και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό τμήμα Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα