Ηλεία Καταναλωτές

Σε ρυθμούς προσφορών η Αγορά της Αμαλιάδας!

Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς προσφορών κινείται τις τελευταίες ημέρες η αγορά της Αμαλιάδας και με δεδομένο ότι οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, φαίνεται ότι θα παραταθεί το μεταβατικό στάδιο μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου!

Οι θερινές εκπτώσεις ολοκληρώθηκαν στο τέλος Αυγούστου και εκ τότε ξεκίνησαν οι προσφορές στα καταστήματα.

Οι καταστηματάρχες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την πορεία των θερινών εκπτώσεων, καθώς παρά τα οικονομικά προβλήματα και την ‘στενότητα’ που παρατηρείται στα νοικοκυριά, η αγορά κινήθηκε σε καλούς ρυθμούς και οι καταναλωτές έκαναν και φέτος τα ψώνια τους.

Βέβαια, οι επιλογές των καταναλωτών επικεντρώθηκαν σε οικονομικές λύσεις, αφού δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για ανοίγματα, αλλά και οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής και τα εμπορεύματά τους είναι επιλεγμένα με προσοχή έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ευκαιρία για έξυπνες αγορές

Επισήμως οι θερινές εκπτώσεις έλαβαν τέλος στο τέλος Αυγούστου και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι προσφορές οι οποίες θεωρητικά θα διαρκούσαν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δείχνουν ότι θα παραταθούν… Άλλωστε, οι προσφορές δίνουν την δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν έξυπνες και οικονομικές αγορές. Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται ιδανική για ευκαιρίες, αφού στα ράφια των καταστημάτων πάντα υπάρχει κάτι που ‘ξέφυγε’ από τα χέρια των καταναλωτών κατά την περίοδο των εκπτώσεων για να ‘πέσει’ τώρα στα χέρια αυτών που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο των προσφορών.

Οι προσφορές αφορούν τα καλοκαιρινά και τα φθινοπωρινά είδη, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες και στα χειμερινά που έχουν μείνει από την περσινή σεζόν και στις περισσότερες περιπτώσεις πωλούνται στην μισή τιμή.

Σταδιακά τα καταστήματα έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν και τα νέα εμπορεύματα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, τα οποία θα αρχίσουν να παίρνουν τις θέσεις τους σιγά- σιγά σε ράφια και βιτρίνες.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες και τα νέα εμπορεύματα θα διατίθενται σε πολύ καλές τιμές, έτσι ώστε να διευκολυνθεί το καταναλωτικό κοινό και να ψωνίσει για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και ευχή όλων είναι να πάει καλά η νέα σεζόν.

Όλη η επικαιρότητα