Lifestyle

Σε βίντεο έχει καταγραφεί ο επίμαχος καυγάς του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ

se-video-exei-katagrafei-o-epimaxos-kavgas-tou-brad-pit-me-ton-gio-tou-madoks.col-8.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αναφορές ότι τουλάχιστον ένα μέρος της φερόμενης αψιμαχίαςμεταξύ του Μπραντ Πιτ, της Αντζελίνα Τζολί, και του γιου τους Mάντοξ καταγράφηκε σε βίντεο, δημοσιεύει σήμερα το Us Weekly. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο βίντεο φαίνεται ο Μπραντ Πιτ μεθυσμένος να φωνάζει πολύ, αλλά χωρίς σωματική κακοποίηση. 

Συντάκτες του TMZ έχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης.

Γράφουν:

– Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου, ο Μπραντ και η Αντζελίνα άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο Μάντοξ έσπευσε να υπερασπιστεί λεκτικά τη μαμά του. Στη συνέχεια ο Πιτ όρμησε στο αγόρι και η Αντζελίνα μπήκε ανάμεσά τους για να μπλοκάρει τον σύζυγό της. Με κάποιο τρόπο όμως ο Πιτ ήρθε σε επαφή με τον Μάντοξ (μπορεί και ακούσια).

Η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Τζολί Πιτ

Ενώ το LAPD διέψευσε χθες ότι ο Πιτ βρίσκεται υπό αστυνομική παρακολούθηση, το TMZ το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση του διαζυγίου, επιμένει ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνάται για κακοποίηση των παιδιών του.

Kάτι που επιβεβαιώνεται από το περιπολικό που εντόπισαν οι φωτογράφοι να εισέρχεται στην πολυτελή έπαυλη του πρώην ζευγαριού στο Λος Αντζελες.

Χθες, ένα τεράστιο φορτηγό εθεάθη να εισέρχεται στην οικεία της οικογένειας, για να μεταφέρει τα πράγματα του Μπραντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Η ανώνυμη καταγγελία που «καίει» τον Πιτ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κοινωνικές υπηρεσίες έλαβαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ότι την περασμένη εβδομάδα ο Πιτ ήταν πιωμένος σε ιδιωτική πτήση από την Γαλλία και κακοποίησε λεκτικά και σωματικά τα παιδιά του.

Το TMZ υποστηρίζει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες ειδοποίησαν την αστυνομία του Λος Αντζελες η οποία δεν έχει την δικαιοδοσία να παρέμβει και να ερευνήσει τις καταγγελίες. Πηγές από το αστυνομικό τμήμα είπαν ότι η αναφορά μεταφέρθηκε στο FBI, καθώς το περαστικό φέρεται να συνέβη εν πτήσει και μόνο οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έχουν δικαιοδοσία να κάνουν έρευνα.

Παρόλα αυτά οι κοινωνικές υπηρεσίες φέρεται να έχουν μιλήσει ξεχωριστά τόσο με την Ατζελίνα Τζολί όσο και με τον Μπραντ Πιτ για τις κατηγορίες κακοποίησης. Μάλιστα αναμένεται να μιλήσουν και με τα παιδιά του ζευγαριού.

womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα