Μπάσκετ

ΣΕΦΑ Ανδραβίδας: Μεγάλη επιστροφή Χρήστου Κοτσέτα!

Το Σ.Ε.Φ.Α ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Χρήστος Κοτσέτας θα είναι μέλος της ομάδας για την νέα σεζόν!

Ο Κοτσέτας που προέρχεται από την ομάδα έχει παίξει σε ΑΓΕΖ, Κεφαλλονιά, Κόροιβο Αμαλιάδας ,Παναιτωλικό, Αχαγιά 82 έρχεται για να ενισχύσει τα γκαρντ διαθέτοντας τεράστια εμπειρία!

Αμέσως μετά την συμφωνία ο Χρήστος Κοτσέτας δήλωσε:

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΓΕΖ για την προηγούμενη συνεργασία μας! Γνωρίζοντας την Σ.Ε.Φ.Α και μόλις μου έγινε η πρόταση δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αποφασίσω! Θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας και σε αυτό χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου μας .”

Έριξε «άγκυρα» ο Κουκουζέλης, ανανέωσαν τέσσερις

Παράλληλα, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα του ΣΕΦΑ ο Σάκης Κουκουζέλης. Ο επιτυχημένος τεχνικός, με τον οποίο οι κιτρινόμαυροι έχουν ανέβει δυο κατηγορίες με πιο πρόσφατη την προ ημερών άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ, θα συνεχίσει και την νέα περίοδο στο τιμόνι της ομάδας της Ανδραβίδας με στόχο να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει και στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας φτιάχνει σιγά-σιγά και το ρόστερ της νέας περιόδου και παίκτες της ομάδας θα παραμείνουν οι, Κώστας Στρέκλας, Γιώργος Άνταμς, Θοδωρής Στριγάς και Αλέξανδρος Κουρής.

Όλη η επικαιρότητα