Αθλητισμός

ΣΕΓΑΣ: Πρώτος στην Ηλεία ο Απόλλων Πύργου στην ανεπίσημη αξιολόγηση

Σύμφωνα με την ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022.
Ακούστε το άρθρο

Η ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022 ανακοινώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με αυτήν κορυφαίο σωματείο για το 2022 είναι ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα ο ΣΑΚΑ Αθηνών που ανέβηκε μία θέση σε σχέση με το 2021, ο ΓΣ Σέρρες 93 που ήταν 8ος το 2021, ο ΑΓΣΙ και ο ΓΣ Κηφσιιάς. Στην έκτη θέση είναι ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, ενώ για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ο ΑΟ Κάλλιστος (7ος). Ο Αμεινίας Μεσογείων είναι όγδοος, ο ΟΦΗ ένατος, ενώ στην πρώτη δεκάδα επέστρεψε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Στην Ηλεία, κορυφαίο σωματείο αναδείχθηκε για μια ακόμα χρονιά ο Απόλλων Πύργου που κατετάγη στην 48η θέση. Η Αναγέννηση Πύργου βρέθηκε στην 98η θέση. Δυο θέσεις παρακάτω και συγκεκριμένα στην 100η συναντάμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας και στην 169η θέση την ΑΕ Λεχαινών. Η ΑΓΕ Πύργου βρίσκεται στην 172η θέση ενώ την ηλειακή λίστα ολοκληρώνει η Άθληση Πύργου που βρίσκεται στην θέση νούμερο 295.

Καλούνται οι ΕΑΣ και τα σωματεία να ελέγξουν αναλυτικά τις βαθμολογίες που έχουν καταχωρήσει κι αν εντοπίσουν οποιαδήποτε παράλειψη να ενημερώσουν το γραφείο Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16/12.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία η συνημμένη αξιολόγηση θα εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή και θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία.

 

Όλη η επικαιρότητα