Ηλεία

Self… και μάθημα στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Μετά από πολλούς μήνες επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και των γυμνασίων της Αμαλιάδας, έχοντας κάνει… ποδαρικό πριν το Πάσχα οι μαθητές των λυκείων!

Αρκετά χαμόγελα, συγκρατημένη αισιοδοξία, να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η περιπετειώδης σχολική χρονιά, και με τις βεβαιώσεις των self test ανά χείρας οι μαθητές βρέθηκαν στον «φυσικό» τους χώρο, τηρώντας μέτρα και αποστάσεις!

Κλειώ Σωτηροπούλου
Α’ τάξη
2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Να γίνεται μάθημα, είναι καλύτερα από κοντά. Είναι και ωραία που βρίσκομαι ξανά μετά από καιρό με τα άλλα παιδιά.
Η αλήθεια είναι ότι μέσω webex δεν μπορούσαμε να προσέχουμε τόσο.

Βασιλική Παπαδοπούλου
Β’ τάξη
2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να έκανα μαθήματα από το σπίτι μου, αλλά είναι και θετικό που ήρθαμε. Με όλη αυτή την κατάσταση και με τον φόβο, κάπως συνηθίσαμε τα μαθήματα από το σπίτι.

Ιωάννα Σταυροπούλου
Α’ τάξη
2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Είναι καλύτερα που επιστρέψαμε. Θα δούμε τους καθηγητές και τους συμμαθητές μας και σίγουρα είναι καλύτερα τα μαθήματα από κοντά, αντί για το διαδίκτυο. Είναι πιο κατανοητά τα μαθήματα από κοντά.
Υπάρχει ένας φόβος και ένα άγχος για τον ιό. Πρέπει να προσέχουμε. Κάναμε και το τεστ και θα δούμε.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Α’ τάξη
2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Θέλαμε να επιστρέψουμε στο σχολείο. Δύσκολα συνέχεια σπίτι και μαθήματα μέσω από webex. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Να προσέχουμε και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αντώνης Γούναρης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Αμαλιάδας

Με πολύ χαρά και πάλι, μετά από πολύ καιρό υποδεχόμαστε τους μαθητές μας στην δια ζώσης εκπαίδευση.

Εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, δηλαδή το αυτοδιαγνωστικό τεστ, για εκπαιδευτικούς, μαθητές και λοιπό προσωπικό. Ήδη, είχαμε ενημερώσει με σχετικό μέιλ όλους για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων και την διενέργεια του αυτοδιαγνωστικού τεστ.

Όλη η επικαιρότητα