Lifestyle

Σελίνα Γκόμεζ: Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η διπολική διαταραχή και πώς “έσπασε” τον κύκλο

Στο ντοκιμαντέρ “My mind & me” του Apple TV+ η Σελίνα Γκόμεζ ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και αποκαλύπτει ότι τα πράγματα συχνά δεν είναι τόσο ρόδινα όσο φαίνονται!
Ακούστε το άρθρο

“Δώσε στον κόσμο περισσότερα από όσα παίρνεις”. Αυτή η φράση που ακούγεται στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της 30χρονης ποπ σταρ, Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) κλείνει μέσα της όλη την ουσία της νέας φάσης στην οποία βρίσκεται.

Παλεύει τη διπολική διαταραχή, τον αυτοάνοσο λύκο που απείλησε τη ζωή της, έκανε μεταμόσχευση νεφρού και αντιμετώπισε τη μανία του Τύπου για τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Weeknd. Έχοντας περάσει through thick and thin που λένε, τώρα “ανοίγεται” στον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο. Πιο ανθρώπινο και πιο εύθραυστο.

Στο ντοκιμαντέρ “My mind & me” του Apple TV+ βλέπουμε την Σελίνα πίσω από τις κάμερες χωρίς μακιγιάζ. Εκεί που υπάρχει ασθένεια, υπάρχουν δάκρυα και μία ιστορία ενός ταλαντούχου παιδιού που δουλεύει σκληρά από μικρή ηλικία και κάποια στιγμή απλά… κουράστηκε να (εξ)υπηρετεί μία χρυσοπληρωμένη περσόνα.

Σε δηλώσεις της στο Variety στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο AFI Festival (2/11) του Λος Άντζελες η ποπ σταρ από το Τέξας για άλλη μία φορά επανέλαβε ότι είναι απολύτως ειλικρινής και ανοιχτή για τα όσα πέρασε, και αυτό την κάνει “αλεξίσφαιρη” τα σχόλια των άλλων. “Είμαι αυτή που είμαι και όλοι πρόκειται να το δουν. Αυτό είναι όλο”.

Δείτε το τρέιλερ του “My mind & me”

Υλικό από τα παιδικά της χρόνια

Έχοντας ρίξει και το τελευταίο προπύργιο σχολίων για την υποτιθέμενη βεντέτα της με την Χέιλι Μπίμπερ, σύζυγο του πρώην της, με την οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μπαίνει σαν πολιορκητικός κριός στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Μετά το λανσάρισμα του νέου site προσωπικής εξέλιξης και ψυχικής υγείας wondermind.com, στο “My mind & me” η Γκόμεζ κάνει μία αναδρομή στη ζωής της και μοιράζεται σπάνιο υλικό από τα παιδικά της χρόνια. Τότε που ήταν μόλις 7 ετών και ξεκινούσε την πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος, ως παιδί της Disney. Μία “ταυτότητα” που προσπάθησε εξίσου σκληρά να αποτινάξει.

“Τώρα πια που έχω την δυνατότητα να δω αυτή την εκδοχή του εαυτού μου ξανά και ξανά, μου ράγισε την καρδιά το να γνωρίζω ότι ήμουν κάποτε αυτό το κορίτσι” είπε η Γκόμεζ. “Εύχομαι να μπορούσα να αγκαλιάσω αυτή την εκδοχή του εαυτού μου”.

“Όλη τη ζωή μου δουλεύω” λέει η Σελίνα στο ντοκιμαντέρ, αλλά και σήμερα δεν κάνει λίγα. Συμμετέχει με τον Steve Martin και τον Martin Short στην κωμωδία “Only Murders in the Building”, μαθαίνει να μαγειρεύει στο τηλεοπτικό σόου Selena + Chef, και ασχολείται με τη δική της σειρά καλλυντικών Rare, για καλό σκοπό.

Δηλώνει single (αλλά δεν την πιστεύουμε) και νιώθει ότι θα είναι πολύ καλή μαμά αν καταφέρει να αποκτήσει παιδιά, κάτι που θα ήθελε στο μέλλον, ρυθμίζοντας τη φαρμακευτική αγωγή της. Ζητάει ευγένεια και “όμορφες λέξεις γιατί έχουν δύναμη” στα social media και δεν έχει τόσο καλή άποψη για τους παπαράτσι. Το ντοκιμαντέρ σύμφωνα με το Rolling Stone είναι τόσο “ωμό” που η Γκόμεζ σχεδόν έφτασε να μην δώσει την άδεια να προβληθεί.

Το ψυχωτικό επεισόδιο και η αρχή του ντοκιμαντέρ

Όλα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι της Σελίνα με τους φίλους της στο Μεξικό. Έβλεπε το ένα ντοκιμαντέρ μετά το άλλο και κάποια στιγμή έπεσε επάνω στο “Madonna: Truth or Dare” του 1991, του Alek Keshishian. Ενθουσιάστηκε! Fast forward τον έπεισε να κάνει το βιντεοκλίπ της “Hands to Myself” και όταν η συνεργασία τους πήγε καλά φτάσαμε και στο σημερινό ντοκιμαντέρ για την πάλη της με τα θέματα ψυχικής υγείας. Την ακολουθούσε παντού και όσα βλέπουμε στο ντοκιμαντέρ έχουν καταγραφεί ακόμα και με το κινητό του τηλέφωνο.

“Όταν παλεύεις με θέματα ψυχικής υγείας, μπορεί να διαβρώσουν την αίσθηση του εαυτού, την αυτοεκτίμηση, και μετά είναι όλο και πιο δύσκολο να απλώσεις το χέρι σε άλλους ανθρώπους, και μπαίνεις σε μια καθοδική πορεία μοναξιάς και απομόνωσης. Η υπηρεσία προς τους άλλους έχει τη δύναμη να σπάσει αυτόν τον κύκλο” είπε σε συνέντευξή της στο Rolling Stone, στην οποία περιέγραψε το ψυχωτικό επεισόδιο που υπέστη το 2018 και τον αγώνα που έκανε να βρει ξανά τον δρόμο πίσω στον εαυτό της.

“Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πάθει το ψυχωτικό επεισόδιο, αν δεν είχα πάθει τον λύκο, αν δεν είχα διαγνωσθεί, Θα ήμουν μάλλον άλλη μία ενοχλητική οντότητα που θέλει μόνο να φοράει όμορφα ρούχα. Με καταθλίβει να σκέφτομαι ποια θα ήμουν τότε. Τώρα πάντως είμαστε εδώ και η ζωή συμβαίνει. Η ζωή συμβαίνει” είπε στον επίλογο της συνέντευξης.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα