Ηλεία Ποδόσφαιρο

Σέντρα στο Πανηλειακό τουρνουά Ακαδημιών για την οικονομική ενίσχυση του Χρ. Κωστόπουλου

Η ώρα που οι ακαδημίες της Ηλείας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό έφτασε καθώς σήμερα το πρωί κάνει σέντρα το Πανηλειακό τουρνουά Ακαδημιών που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα χειρουργηθεί άμεσα.

Το τουρνουά αποτελεί μια πρωτοβουλία του υπεύθυνου των Ακαδημιών της Δάφνης Ανδραβίδας, Σπύρου Αντωνόπουλου, με τη στήριξη σχεδόν όλων των Ακαδημιών της Ηλείας και συγκεκριμένα 19 τον αριθμό ενώ όπως αναμένεται θα λάβουν μέρος περίπου 600 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν και τις δυο μέρες από τις 9.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι και οι μικροί αθλητές θα χωριστούν σε ηλικιακά γκρουπ. Μάλιστα, η ΕΠΣ δέχτηκε να μην ορίσει το Σαββατοκύριακο αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομής, προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην προσπάθειας ενίσχυσης του μικρού Χρήστου.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Χρήστου Κωστόπουλου.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος τα τμήματα υποδομής των Πανηλειακού, ΠΑΟ Βάρδας, Νίκης Τραγανού, Αστέρα Αμαλιάδας,Ξενοφώντας Κρεστένων, Ολυμπιακού Σαβαλίων, Δάφνης Ανδραβίδας, Αιόλου Πύργου, Πριγκίπων Λεχαινών, Σείριου, Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου, Ολυμπιάδας Γουμέρου, Κενταύρου Ωλένης, Αχιλλέα Νεοχωρίου, Αρίωνα Γαστούνης, Λεόντων Αμαλιάδας, Ολυμπιακού Αμαλιάδας, ΑΕΚ Κ.Ρ.Κ. και των Ακαδημιών του Δήμου Πηνειού.

Όλη η επικαιρότητα