Categories: Ελλάδα

Σεπόλια: Σε διαθεσιμότητα με εντολή Πλεύρη ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Share

Σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε ο 36χρονος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια μετά από εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή του.

Ο 36χρονος δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ενώ μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου «Μεταξά» ανέφερε στο in πως «Έχουν ήδη κινηθεί όπως πρέπει όλες οι διαδικασίες ώστε το άτομο να απομακρυνθεί απο το νοσοκομείο».

Αυτό είναι το προφίλ του

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα» αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: in.gr